PACOLI UDARIO NA ABAZOVIĆA "Povući će priznanje Kosova i to nećete moći da sprečite"

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli pozvao je lidera crnogorske partije Ujedinjena reformska akcija (URA) Dritana Abazovića da se ne pridruži vladi koja razmišlja o povlačenju priznanja Kosova.

Bedžet Pacoli
Bedžet Pacoli, Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli pozvao je lidera crnogorske partije Ujedinjena reformska akcija (URA) Dritana Abazovića da se ne pridruži vladi koja razmišlja o povlačenju priznanja Kosova.

ANKETA: Smatrate li da će Crna Gora povući priznanje nezavisnosti Kosova?

Ukupan broj glasova: 0

 • DA: 0% (0)
 • NE: 0% (0)

"Gospodine Abazoviću, ako omogućite formiranje ove vlade, ni na koji način ne možete zaustaviti cilj vaše koalicije prema Kosovu. Između ostalog, povući će priznanje Kosova i to nećete moći da sprečite svojim odlaskom iz vlade, jer će biti prekasno", napisao je Pacoli na svom Fejsbuku.

On je dodao da ne radi to jer bi time bila naneta nenadoknadiva šteta Kosovu.

"Vaša odgovornost u ovom slučaju je velika", napisao je Pacoli.

Povezane vesti

 • Korisnik: Iki
  12/09/2020 - 17:51
  Abazović je goranac.
 • Korisnik: Lucky
  11/09/2020 - 20:52
  Nece Pacoli oni ta povuku nista,nemoj da se plasis, kad su dozvolili priznabje i ulazak u nato,sto bi sad to povlacili,nista se tamo sem predsedbika nije promenili nit ce ikad,jedino sto ce se promeniti je ulizivanje SRPSKIM turistima.Jednom k.... uvek k.....
 • Korisnik: Sparta
  11/09/2020 - 20:08
  Pa ova nova koalicija je izjavila da neće povlačiti priznanje lazne drzave KiM !!! Mogu samo da kazem: šta reći ??!!!
 • Korisnik: verapreradovic123
  11/09/2020 - 19:33
  Pacoli,Pacoli toliko mrznje i pohlepe ima u tebi da se ni velicine zrna prasine ne bih moglo ugurati u tebe. Dritan je jedan predivan mladi covek kojeg ti takav nikada neces razumeti.
 • Korisnik: Brana
  11/09/2020 - 18:17
  Cope što si se upljašio!?Će gi povuku kako god okreneš s Driton ilji bez Driton i to treba da ti bude jasno.U Crnoj Gori žive Srbi a Srbi neće nikada da prihvate da su im teroristi i kriminalci oteli najdragoceniji de drzave i još da se s tim slože.Nego ti imas puno para pa gledaj gde ti je najbolje da nastaviš to života što ti je ostalo i na miru da sračunaš koliko si para puko na tu igrariju s "nezavisnošću"koja nikako drugačije i nije mohla da se završi nego fijaskom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi