Hašim Tači
Tanjug

 

Hašim Tači

Tanjug

Hašim Tači, Foto: Tanjug

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači prokomentarisao je NATO bombardovanje Srbije, povodom 21. godišnjice od tog događaja.

On je rekao da će građani Kosova zauvek biti zahvalni na toj intervenciji koja je rezultirala odlaskom srpske policije, vojske i uprave s kosovske teritorije.

Tači je na svom fejsbuk profilu napisao da je to bila najveća pomoć Severnoatlantskog saveza u zaštiti kosovskog naroda, kada je iskazana, kako kaže, odlučnost da se “bore protiv vlasti Miloševića, koja je tokom dve godine vršila nasilje, etničko čišćenje i genocid na Kosovu”.

 

Komentari (5)

Perica

24.03.2020 19:30

Ništa on ne razume.Pokosiće ih ova pošast a niko im neće pomoći.Budala.

Mile

24.03.2020 19:40

samo da neki izdajnik iz vlasti ne prizna i izda Srbiju,a ovaj i njegovi pajtosi zavrsice na dozivotnoj zbog terorizma

Željko

25.03.2020 06:10

Terorista i okoreli kriminalac koji se presvukao u odelo diplomate ne razume da dolazi vreme kad će se promeniti konstelacija snaga u svetu i kada će se pod drugačijim okolnostima omogućiti da teritorija Kosova i Metohije bude vraćena pod nadležnosti Republike Srbije. Istorijski događaji pokazuju da su se političke prilike u ovom delu Evrope često menjale shodno širenju uticajne moći i sfere interesa velikih sila. Kosovo i Metohija pripadaju Republici Srbiji.

Vaske

25.03.2020 06:50

Šta zna jedan terorista u odelu, ali polako i sigurno ga čekamo u Zabeli, koliko da ga prevaspitamo !

Djordje

25.03.2020 18:21

A zasto to nikoga ne cudi !? Osim vas?