"KAKO DA IM DOKAŽEM DA PARA NEMA?" Beograđanin osvojio 110.000 evra u kladionici, ali par dana kasnije doživeo je užasno iznenađenje

Beograđanin J. Lj. (35) prijavio je policiji da su zgrade u kraju u kome živi izlepljene plakatima sa njegovom slikom i obaveštenjem da je u jednoj kladionici dobio džekpot i to 13.000.777 dinara!

Pare, dinari, novac
Pare, dinari, novac, Foto: Shutterstock

Za sada nije utvrđeno ko je na ovaj način želeo da se našali ili možda čak i napakosti J. Lj, ali na sreću nije doživeo neke neprijatnosti kada se zbog dobitka od 110.000 evra našao na meti ljudi koji bi poželeli da se domognu njegovog dobitka.

- Džekpot sam dobio u jednoj beogradskoj kladionici, i to je koliko znam najveći dobitak tog tipa u Srbiji. Zamolili su me da me slikaju sa čekom i da fotografiju postave na društvene mreže. Dokaz i da običnim ljudima može da se posreći. Pristao sam, pa je moja fotografija objavljena, s tim da nisu napisani podaci - priča J. Lj..

Ipak, nekoliko dana posle toga, usledilo je neprijatno izneđenje jer je na zgradi u kojoj stanuje osvanuo plakat na kome je bila odštampana upravo ta njegova fotografija. I ne samo na toj, već i na okolnim zgradama.

- Gde god sam video plakate skinuo sam ih i pocepao. Uz to su bili ispisani i grafiti gde radim. Bio sam u šoku, jer je to mogao da uradi samo neko ko me poznaje. A niko mi zaista nije pao na pamet, iako sam dosta razmišljao ko bi mogao da stoji iza toga i zašto. Prijavio sam sve policiji i rečeno mi je da će mi se za dva, tri dana neko javiti i obavestiti me šta je utvrđeno, ali do dana današnjeg poziv nisam dobio - kaže J. Lj..

Iako su njegove fotografije i podaci bili zalepljeni na zemunskim zgradama, J. Lj. na sreću nije imao nikakvih neprijatnosti.

- Da je neko hteo da mi naudi to bi uradio odmah. Automobil je sve vreme parkiran ispred zgrade i niko ga nije oštetio, ili ostavio neku poruku upozorenja. U međuvremenu pare sam potrošio, rešio stambeno pitanje, tako da novca više nema. Ali ne daj Bože da su nekoga privukli ti plakati i da je rešio da mi uzme pare. Kako da mu dokažem da ih više nema i da sam kupio stan - pita dobitnik džekpota.

 • Korisnik: nenad s
  14/02/2020 - 19:46
  - Освета је прилично једноставна - само напиши назив и адресу кладионице у којој си остварио добитак. - Више им нико неће ући...чак ни клинци...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi