SEPTIČKA JAMA, ZAKOPANO BLAO, TIKTOK
TikTok printsc.
SEPTIČKA JAMA, ZAKOPANO BLAO, TIKTOK

TikTok printsc.

SEPTIČKA JAMA, ZAKOPANO BLAO, TIKTOK, Foto: TikTok printsc.

Viralni video snimak muškarca koji je iskopao skrivenu kutiju u svojoj bašti postao je popularan, nakon što ga je otkriće udarilo u stomak.

Snimak prati trenutak kada otvara kutiju, da bi se prestravljeno povukao nakon što shvati da je to septička jama za njegovu kuću.

Korisnik TikToka @Tonihuismanlp bio je obavešten o tajnoj betonskoj kutiji u svojoj bašti šest godina nakon useljenja i zaključio je da je pravi trenutak da pokuša da ga iskopa.

Na video snimku se vidi kako pomoću lopatice pokušava da otkopa „blago“ pre nego što otkrije posudu u zemlji. Rekao je: „Pronašao sam dršku nakon kopanja neko vreme, a nakon još kopanja otkrio sam drugu dršku. Nastavio sam dok je nisam očistio do tačke kada bih mogao da pokušam da je podignem.

"Kad sam pokušao, bilo je malo teško, pa sam onda ubacio veliku [ipku. I nećete verovati onome što sam pronašao."

SEPTIČKA JAMA, ZAKOPANO BLAO, TIKTOK

TikTok printsc.

SEPTIČKA JAMA, ZAKOPANO BLAO, TIKTOK, Foto: TikTok printsc.

Tada Toni snima sebe kako se povlači od kutije. Zatim nastavlja da navlači vrh da pokrije usta da bi otkrio da je iskopao septičku jamu za svoju kuću.

Iako se našalio da je znao da je to rezervoar za otpad kad je počeo da kopa, kaže da je u potragu za sandukom krenuo tek nakon što ga je vodoinstalater nedavno obavestio o njegovom postojanju. Toni je rekao: "Nismo znali da smo na septičkom sistemu. Živim ovde šest godina, stanodavac pre mene je živeo ovde dve godine, a ljudi pre nas imali su vrtni krevet na vrhu mesta gde je septička jama.

„Pa ko zna koliko je prošlo otkako je očišćeno - otprilike osam i više godina?

"A sadržaj tamo bio je poput konzistencije elea. Ali ne i elea koji želite da jedete."

Urnebesni video na TikTok-u sa natpisom „pronašao je tajnu kutiju u zemlji“, sada je gledan više od 4,1 miliona puta dok su hiljade komentarisale sa svojim reakcijama.