Marina Balmaševa
Printscreen/ Instagram
Marina Balmaševa

Printscreen/ Instagram

Marina Balmaševa, Foto: Printscreen/ Instagram

Sada je priznala da se podvrgla plastičnoj hirurgiji kako bi svom novom suprugu bila privlačna.

Vladimira Ševirina poznaje od njegove sedme godine, a prethodno je bila udata za njegovog oca Alekseja (45) koji sada brine o njihovo petoro usvojene dece, piše "Dejli mejl".

Ova ruska blogerka, sa više od pola miliona pratilaca, odlučila je da objavi slike "pre i posle" objašnjavajući kako je pre godinu dana bila podvrgnuta operaciji uklanjanja kože nakon gubitka velikog broja kilograma.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)

Takođe je radila i "podizanje" kože lica i vrata, podizanje i zatezanje kapaka i botoks na čelu.

- Kako čovek može da se promeni. Na fotografijama "pre" imam 32-33, a u februaru ću imati 36 godina. Ljudi mi govore da se šminkam zbog svog mladog muža. Ali, postoji jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita i viška kože - ističe Balmaševa na društvenim mrežama.

Njen bivši muž žalio se da mu je zavela sina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)

- Pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju odnose dok sam ja u kući. Oprostio bih joj varanje, da nije moj sin u pitanju. Trčala je u njegov krevet iz naše spavaće sobe, dok sam ja spavao. Nakon toga bi legla pored mene, kao da se ništa nije desilo - govorio je Aleksej za medije.

Marina je svojim pratiocima priznala da li se kaje što je rasturila porodicu.

- I da i ne. Bilo me je sramota, ali nisam želela da se vratim bivšem. On je dobra osoba i otac naše dece. Kako su deca prihvatila promene? - Apsolutno mirno. Šta imam danas? - Udata sam, preselila sam se u veći grad. Volim i voljena sam. Imaćemo dete, možda i više dece. Nadam se stabilnom braku, ali to nas nije sprečilo da sklopimo predbračni ugovor, tako da sve ostaje na moje ime, u slučaju razvoda. Zašto? - Zato što ja nisam njegov sponzor - navodi influenserka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)

Dodaje da će im Vladimirova majka, prva Aleksejeva bivša žena, pomagati oko bebe koja treba da se rodi sledećeg meseca.

- Imam zanimljivo iskustvo s obzirom na to da je moja bivša svekrva bila i bivša svekrva moje sadašnje svekrve - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Luna Đogani u uskoj beloj haljini pokazala trudnički stomak, pa zaigrala!

Pročitajte još: