Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Melisande Sin (25) vlasnica je javne kuće u Gdanjsku, što nije neobično jer se radi o velikoj luci na Baltičkom moru. Međutim, u ovom bordelu nema seksa sa mušterijama, zaposlene devojke se ne skidaju, a gazdarica i njene devojke svoje klijente na razne načine muče, vezuju za radijatore, bičuju, mlate, ostavljaju ih zatvorene u malim ćelijama bez hrane i vode i usput ih kamdžijaju!

Britanski „Metro“ u reportaži o ovom mestu kaže da Melisande može da vas nauči svemu što želite da znate o BDSM (erotska sado-mazo igra koja podrazumeva glumljenje različitih uloga, pri čemu je mušterija u podređenom položaju u odnosu na dominantnu radnicu javne kuće), ali za to morate da platite - u novcu, naravno, ali i kroz bol.

Preporučujemo i:

Vlasnica tvrdi da nikada nije mislila da će od BDSM-a napraviti karijeru, koja pokriva širok spektar uloga: ropstvo, disciplinu, dominaciju, pokornost, sadizam i mazohizam.

- Uvek sam bila ona koja je „nosila pantalone“ u vezi, prirodni sam lider i volim da naređujem ljudima. Za „medicinske igreׅ“, u kojima sam specijalista, do bičevanja i držanja klijenata u ćeliji (jednog sam tamo držala šest dana), ljudi su spremni da plate velike pare za moje usluge - kaže Melisande.

Njena firma se zove „Sin Sisters“ („Sestre po grehu“) i ima uredan cenovnik: u zavisnosti od toga kojoj vrsti muka mušterija želi da bude izložena, jedna poseta košta od 280 do 560 evra za sat, ali za specijalne zahteve plaća se ekstra: jedan muškarac platio joj je više od 1.000 evra da bi preko telefona gledao direktan prenos u kome Melisande do krvi kamdžija nekog ljubitelja takvih zadovoljstava.

Nikad se ne skida, odbija akciju ako nanjuši opasnost

List navodi da Melisande nikada nema seks ni sa jednim od svojih klijenata i nikada se ne skida za njih. Takođe, odbija ponudu ukoliko oseti da nije bezbedno da je izvede, a među njenim mušterijama ima raznoraznih čudaka i uvek je na oprezu. Većina mušterija ima između 25 i 35 godina, ali takođe je posećuju i žene, parovi i stariji ljudi. Kako je rekla, sesije mogu da traju nekoliko sati, ceo dan, a jedna je trajala čak 122 sata. Inače, ona je udata i tvrdi da njen posao ne utiče na brak, a mesečna zarada joj je oko 16.000 evra.

 

Pročitajte još: