Stefani Mulić
screenshoot/Instagram
Stefani Mulić

screenshoot/Instagram

Stefani Mulić, Foto: screenshoot/Instagram

Ona na plastične operacije sada troši 15.000 evra godišnje. Stefani je istakla da su je mama i tetka uplele u začarani krug korekcija, a da je sa 13 godina stavila filere u usnu i da joj se odmah svidelo kako izgleda sa njima.

Da li podržavate plastične operacije?

 

Ova devojka priznaje i da je od 17. godine svakog mesec pomalo dopunjavala usne, kao i da misli da je to najbolje što je ikada učinila. Inspiracije su joj bile Brac i Barbi lutke, a veruje da joj ogromne usne doprinose tome da izgleda savršeno. Takođe, korigovala je bradu, obraze, obrve, liniju vilice, a stavila je i veštačke zube.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Lil waist Tap tap in?? #badlighting

A post shared by ?THE LIVING BRATZ DOLL™️? (@blondiesteffi) on Jul 2, 2020 at 9:49am PDT

U budućnosti planira da ima još operacija - povećanje grudi, operaciju uklanjanja rebara, fejslifting, povećanje zadnjice, onu za postizanje mačjih očiju...

Porodica i prijatelji podržavaju njen izgled i smatraju da izgleda dobro.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

From Emo to bratzdoll????‍? #glowup #transformation

A post shared by ?THE LIVING BRATZ DOLL™️? (@blondiesteffi) on Apr 28, 2020 at 8:16am PDT

"Moj život je postao mnogo lakši od operacija. Ne znam koliko trošim tačno na njih, ali to je oko 1.500 evra mesečno. Mojoj okolini to ne smeta i zapravo misle da izgledam odlično. Zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i nemam nameru da se zaustavim", zaključila je gospođica Mulić, a prenosi "Miror".