Mural o zarazi
screenshoot/Instagram
Mural o zarazi

screenshoot/Instagram

Mural o zarazi, Foto: screenshoot/Instagram

Priče o korona-zaveri sada su pojačane neverovatnim prizorom iz Denvera, a mural sa aerodroma u ovom gradu podgrejao je zakulisne teorije do usijanja!

Da li su planirali koronu? Pitanje je koje postavi sebi svaki putnik auerodroma u Denveru kada prođe pored čuvenog murala umetnika Lea Tangume.

Aerodrom u Denveru je decenijama tema raznih teoretičara zavera, jer je od velikog renoviranja neprestano izazivao pažnju kontroverznim umetničkim delima.

Posle skulpture Plavog mustanga govorkalo se da se u podrumu aerodroma svašta krije, jer je izgrađen na zemlji Indijanaca.

Mural sa decom koje nose masle naslikan je 1994. godine!

Međutim, nedavno se neko setio da ovaj aerodorm krase brojni murali među kojima je i jedan na kojem su prikazana deca raznih naroda. Mural ne bi bi zanimljiv da svako dete na licu ne nosi masku, kakve danas nosimo braneći se od zaraze.

Ovaj mural je naslikan 1994. godine! Tada, definitivno, maske nikog nisu zanimale osim hirurga i teško je objašnjivo šta one predstavljaju u viziji umetnika Lea Tangume.

Podzemni tunel

U podrumu aerodroma nalazi se tunel koji ga spoja sa planinama Čejena u kojima se krije vojni aerodrom. Tu se, navodno, nalazi i predsednički bunker u slučaju apokalipse.

Mural sa maskama do februara ove godine niko nije primećivao, jer je u oči padala još strašnija slika na kojoj su prikazani uništeni gradovi, rat i apokalipsa kakvu niko ne želi da vidi pre ulaska u avion. Taj mural sa vatrom, razaranjem i nesrećom je deo trilogije "Mir i harmonija sa prirodom" čiji je cilj da osvesti ljude u ekološkom smislu.

Pošto je mural sa decom koja nose maske brzo stigao do medija odmah je demantovano i objašnjeno da je reč o slici filipinskog umetnika CJ Trinidada koja ju je naslikao kao deo serijala "Makskomunikacija" sa ciljem da se sakupi novac za učitelje Filipinima. Trinidad kaže da je slika završena u februaru ove godine.

Na pločicama u holu je i simbol opasne zaraze "australijskog antigena".

Međutim, tu nije kraj zaverama na denverskom aerodromu, jer na pločicama aerodromske hale piše "Ag Au" za koje mnogi pretpostavljaju da označavaju elemente zlato i sredbro, pošto je ovaj kraj bio poznat po "zlatnoj groznici".

Teoretičari zavera tvrde da je to skraćenica za virus poznatiji pod imenom "australijski antigen" koji može da zbriše ljudsku rasu i opasniji je nego korona.

Ovaj aerodrom je, inače, prepun simbola iluminata i svi se i danas čude zašto su koristili toliko direktnih asocijacija NWO koje direktno asocijariju na Novi svetski poredak. Zbog toga mnogi misle da će ovaj aerodrom biti svetsko sedište kada ova organizacija preuzme vlast.

Uprava aerodroma je prošle godine počela nove radove, a u želji da demantuje sve teorije zavere postavili su postere sa vanzemaljcima i natpisima "Mi znamo nešto". Posetioce je zabavljala skulptura gorgolja koji govori.

Međutim, ništa ne može da promeni činjenicu da je ovde pista izgrađena u obliku svastike, kao i da je aerodrom završen sa 18 meseci kašnjenja i prekoračio je budžet za dve milijarde dolara!

Pista je u obliku svastike, a znaci masona na ulazu.

Kada je, konačno, otvoren svi su na ulazu primetili skandaloznu ploču sa "vremenskom kapsulom" za 2094. godinu preko koje su uklesani podacim o izgradnji i ukrašena je znakom masona - šestarom i lenjirom!

PROČITAJ JOŠ: