OSTALI ZATVORENICI NEMO POSMATRALI Službenica bila ludo zaljubljena u jednog zatvorenika i primoravala ga na s*ks

Odvedena je u policijsku stanicu, a onda sve priznala

Zatvorski krug, zatvor
Foto: Alo/ Vladimir Marković

Ženska zatvorska službenica optužena je nakon što je navodno imao seksualni odnos sa zatvorenikom dok je bio iza rešetaka.

Melisa Godvin (25) uhapšena je u ponedjeljak ujutro zbog navodne romanse sa sadašnjim zatvorenikom, koju je započela prošlog novembra.

Policija navodi da je u pet navrata imala seksualne susrete sa zatvorenicima u sidnejskom pritvornom centru, u Silvervateru, na zapadu grada.

Godvin - koja je prošlog meseca suspendovana, takođe je navodno krijumčarila zatvoreniku duvan, upaljače za cigarete i žvakaće gume.

Odvedena je u policijsku stanicu Kampbeltaun i optužena za kršenje javnih funkcija i upuštanje u vezu sa zatvorenicima, što je uzrokovalo bezbednosni rizik.

Ranije ove godine, Godvinova je pozirala zajedno sa dvojicom kolega zatvorskih službenika na naslovnoj strani izdanja magazina Korvektive Services NSV za mart-april.

Centralni zatvor u Beogradu, posete traju 15 minuta
Foto: Vladimir Marković,Alo

Robert Halous, šef Odeljenja za istrage korektivnih službi NSV-a, rekao je:

„Prošle srede dobili smo informacije od obaveštajne jedinice NSV za korektivne službe u vezi sa (navodnim) neprimerenim odnosom između ženskog oficira i zatvorenika,“ rekao je.

“Potvrdili smo da je odnos između ove ženske službenice i zatvorenika, i kao rezultat toga ona je danas odvedena u policijsku stanicu i optužena.”

"Tvrdnja su da je bilo pet zasebnih seksualnih incidenata ... takođe, postojala je i tvrdnja da je u centru bilo krijumčarenja, duvan, upaljači i žvakaće gume."

Detektiv inspektor Halous rekao je da policija NSV ima "nultu toleranciju" na odnose između zatvorenika i zaposlenih u popravnim službama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi