Trudnoća test za trudnoću trudnica
Shutterstock
Trudnoća test za trudnoću trudnica

Shutterstock

Trudnoća test za trudnoću trudnica, Foto: Shutterstock

Samo tri sata kasnije, u naručju je držala svoju novorođenu devojčicu - veliko iznenađenje za sve.

Karin iz Pensilvanije, imala je znakove poput neuredne menstruacije i umora, ali u to vreme, ona je mislila da je to zbog dojenja i napora, jer se brinula o prvoj bebi. Pomislila je da je bolesna, jer su joj deca povraćala, pa nikada nije mislila da može dobiti još jedno dete.

- Bio je prilično različit osećaj, pa sam mislila da je kamen u bubregu. Moj suprug je ustajao da se spremi za posao (oko 5:15 ujutro), pa sam mu rekla "Mislićeš da sam luda, ali mislim da ću se poroditi" - objasnila je Karin.

Nakon još malo objašnjenja, njen suprug Adam nazvao je posao kako bi im rekao da je mora odvesti u bolnicu. Karin je nazvala unapred da objasni situaciju svojoj bolnici i stigli su oko 6.15 ujutru - i odatle su se stvari kretale veoma brzo.

- Čim su mi uradili ultrazvuk, doktor je rekao - Da! Tamo je beba! - Rekli su da će obaviti još nekoliko testova i videti šta mogu učiniti kako bi zaustavili porođaj, jer u idealnom slučaju žele da se beba rodi 36-37 nedelja od začeća - priseća se Karin.

- Sestra je spustila pogled i rekla - Evo je glava! Sa suprugom s jedne strane i sestrom s druge i oko četiri do šest drugih medicinskih sestara i lekara u sobi, napela sam se tri puta i doktor je rekao: "Beba je izašla! Devojčica!"

Samo tri sata nakon što se probudila sa bolovima i samo 20 minuta nakon što je ultrazvuk potvrdio da Karin ima dete, donela je na svet Ketrin Alison Fortvrangler.

Iako ju je nosila mesecima, Karin kaže da nikada nije ni pomislila da je trudna za to vreme.