pauk, australija, šporet
Facebook printsc.
pauk, australija, šporet

Facebook printsc.

pauk, australija, šporet, Foto: Facebook printsc.

Svaka arahnofobija naježiće se gledajući pauka, bilo uživo ili samo na slici. Ali šta bi uradio kad bi primetio velikog pauka sa hiljadama potomaka? Australijanka je skoro odustala od života.

Iako su pauci korisna stvorenja, njihovo prisustvo u mnogim uzrocima napada panike, potrebe da se zapali svemir ili barem pobegne što je dalje moguće. Trenutni slučaj, koji dolazi iz Australije, neće biti ugodno štivo za arahnobike. Studentkinja Imogen More otkrio je pauka sa mnogim svojim sitnim potomcima. Prema portalu Unilad , sva ova stvorenja bila su u peći.

Kada negde u uglu ispod plafona vidite pauka, to je donekle normalno. Međutim, kada se pojavi na uređaju na pristupačnoj udaljenosti od vas, napad panike je jasan. Međutim, nije uspaničila Imogen, koja je na Fejsbuku podelila dve zaista zastrašujuće fotografije na kojima se vidi kako su ogromni pauk i njegovo potomstvo stvorili prijatan dom u pećnici.

Imogen, student Univerziteta za tehnologiju u Sidneju, delila je slike na poznatom veb mestu australijskih domorodačkih životinja . To je javna grupa na Fejsbuku, gde ljudi dele razne zastrašujuće priče sa životinjama koje dolaze i žive u Australiji.

pauk, australija, šporet

Facebook printsc.

pauk, australija, šporet, Foto: Facebook printsc.

Fotografije sa opisom „Dečji lovci i ogromna majka pauka“ već su na prvi pogled neprijatne, a činjenica da se hrabra Imogen približila dovoljno da stvori ove fotografije stavlja je na presto među najhrabrije hrabre. Pogled na brojne mini pauke i ogromnu majku izaziva jezu i strah za sopstveni život.

Na obe slike možete videti ogromnog pauka okruženog potomstvom. Na fotografijama možete videti da dlakavu porodicu prati ljigavi puž.

Objava je zaradila puno užasnutih reakcija.

„ Spali kuću odmah! „Napisao jednog komentatora.

„ Onog trenutka kada bih ovo primetio, iselio bih se “, napisao je drugi.

Odgovarajući na pitanja u komentaru, Imogen je objasnila da to nije njena kuća ili rerna. Međutim, neimenovani vlasnik nije želeo da ubije porodicu pauka, pa su umesto toga ugasili svetla i nadali se da će se cela porodica jednostavno preseliti odatle ...