MAJKA ZABORAVILA DA ZAKLJUČA KOLA Lopov seo u automobil i počeo da beži, a onda je čuo dete, ono što se posle desilo je šokiralo sve!

Mlada majka iz Amerike, našla se u bizarnoj situaciji, kada je prilikom odlaska do prodavnice, zaboravila da zaključa automobil u kojem se nalazilo njeno dete, a koji se našao na meti lopova. Pravi, gotovo neverovatni obrt, desio se kada je lopov primetio dete, te se vratio do prodavnice, gde je zabrinutoj ženi počeo da "drži predavanje".

Jagodina, sneg, automobil
Automobil, Foto: Tanjug

Neimenovana žena iz mesta Biverton, predgrađa Portlanda, doživela je pravi šok kada joj je lopov ukrao automobil ispred prodavnice. Nažalost, to mu nije bilo posebno teško, jer je vlasnica ostavila automobil otključan, zajedno sa sve četvorogodišnjem detetom, prenosi Oregon Live.

Upravo tu je krenuo neverovatni zaplet. Naime, kada je ukrao automobil i krenuo da ga vozi, lopov je primetio dečaka, nakon čega se vratio ispred prodavnice, a onda i majci održao predavanje.

"Održao je lekciju majci koja je ostavila dete u otključanom automobilu. Pretio joj je kako će da pozove policiju", rekao je portparol Bivertonske policije.

Međutim, bizarnoj situaciji nije tu kraj. Kada joj je vratio dete, on je rešio da svoj posao završi, te je ponovo ukrao automobil i nestao u nepoznatom pravcu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi