par vezan lancima, ukrajna
YouTube prin.screen
par vezan lancima, ukrajna, Foto: YouTube prin.screen

Iako volite svoju polovinu, ideja da morate da radite sve sa njom je verovatno zastrašujuća. Viktoria i Alekander iz Ukrajine se ne plaše takve situacije i odlučili su da testiraju svoju ljubav čvrstim vezivanjem zglobova gvozdenim lancem. Nadaju se da će, ako potraju čitava tri meseca, dokazati da je njihova ljubav stvarna i neuništiva. Portal Daili Mail obaveštava o smelom koraku dvoje mladih ljudi.

Mladi ljubavnici simbolično su bili vezani za Dan zaljubljenih ispred Kipa jedinstva u ukrajinskoj prestonici Kijevu. „Dlanovi zaljubljenog para udaljeni su samo nekoliko centimetara“, rekao je Vitalij Zorin iz ukrajinskog nacionalnog registra, koji je nadgledao eksperiment. Pre nego što je započeo lično zaključavanje, proverio je da su Aleksandar i Viktorija „zdravi“.

par vezan lancima, ukrajna, Foto: YouTube prin.screen

„Idemo na rekord“, rekao je Aleksandar o izazovu kojem bi se mnogi oduprli. „Vezani smo lancima i sve njegove veze su zavarene. Poslednji članak zatvoren je pečatom nacionalnog registra evidencija “, objasnio je mladić. Prvi test zaljubljenih bila je vožnja taksijem od glavnog grada, udaljenog oko 523 kilometra.

Kada se automobil zaustavio u kafiću pored puta, par je morao da odluči da li će koristiti ženski ili muški toalet. Na kraju su izabrali ženski, šokirajući čistačicu, koja je bila iznenađena što su mladići odlučili da žive svoj život bez ličnog prostora. Srećni par je već uspeo da objavi video zapise koji prikazuju njihovu posebno razvijenu odeću sa patentnim zatvaračima od vrha do dna , koji im omogućavaju da se oblače i svlače bez većih problema.

Njihovi snimci takođe pokazuju kako se naizmenično tuširaju u kupatilu i odlažu odeću u veš mašinu. Aleksandar čak uspeva da očisti čizme. Romantični par je uveren da će izdržati tri takva meseca u tako neposrednoj blizini. Zorin je objasnio da će im, ako odluče da se rastanu u roku od tri meseca, biti potrebni stručnjaci hitnih službi da im preseku lanac.

BONUS VIDEO