insta
Printscreen / Youtube
insta

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Nakon saobraćajne nezgode koju je doživela Minei se život u potpunosti promenio. Renata Končić Minea pre 15-ak godina uživala je veliku popularnost u Hrvatskoj, a slušala se i na domaćim radio stanicama i njeni spotovi "vrteli" su se na srpskim TV kanalima.

insta

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Minea je privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, dok je na društvenim mrežama povremeno aktivna.

Muziku je u jednom trenutku zapostavila i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre deset godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Apr 4, 2020 at 2:31am PDT

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Apr 7, 2020 at 10:21am PDT

- Imala sam napade panike, stalno sam se bojala da ću umreti ja ili neko meni blizak. Bilo me je strah da budem u gomili ljudi jer sam imala osećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvest, pa sam morala da prestanem s nastupima. Smetala su mi svetla i buka - rekla je Minea svojevremeno.

Minea je ispričala i da bi joj se svake večeri tačno u dva sata jako uzlupalo srce, a jedino je mama mogla da je smiri. Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila oko 20 kilograma.

Višak kilograma nije joj umanjio samopouzdanje, a kada je završila sa terapijom počela je redovno da vežba kako bi vratila stari izgled.

Minea, koja danas ima 42 godine, otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Mar 21, 2020 at 11:47am PDT

- Brak se ne ceni kao nekad. Treba znati negovati brak i shvatiti da je on pun kompromisa. Treba mnogo razgovarati i rešavati probleme. Ne maštam više o velikom bajkovitom venčanju, volela bih da se udam u uskom krugu bliskih ljudi. Ako se dogodi, jedina mi je želja da bude zauvek - iskrena je bila pevačica i voditeljka u intervjuu za hrvatske medije.

Iako se odrekla pevanja Minea je mnoge iznenadila kada se ipak pojavila na TV ekranima, ali ovog puta u ulozi - voditeljke.