Neki novi klinci
Youtube/Printscreen
Neki novi klinci

Youtube/Printscreen

Neki novi klinci, Foto: Youtube/Printscreen

Devojke, priznajte da ste bile zaljubljene u Kečinu. Ako ne u njega - onda u Packeta. Putevi su ih odveli na različite strane, jedan je ostao u glumačkim vodama dok se drugi oprobao u drugim poslovima.

Neki novi klinci

Youtube/Printscreen

Neki novi klinci, Foto: Youtube/Printscreen

Popularna serija koja se emitovala 2003. godine budi u nama nostalgične i drage trenutke. Sigurno se nekad zapitali gde su i šta rade omljeni likove ove tinejdž serije, koja je nažalost trajala samo jednu sezonu i imala 15 epizoda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ?????? ????????? ???????? (@mr.buzzzz) on Oct 22, 2016 at 12:46am PDT

Njih dvojica važili su za najveće frajere u školi. Kako je serija dobila na popularnosti, tako su i ova dva drugara iz klupe postali omiljeni među osnovcima. Dečaci su puštali frizure kako bi izgledali opako, a devojčice su po sobama lepile njihove postere. Packe (Stefan Buzurović) je poznat svima kao glumac i voditelj, nastavio je da se bavi javnim poslom. Međutim, to isto se ne može reći za Igora Bećirića (Kečinu).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Beciric (@igorbeciric) on May 2, 2018 at 7:54am PDT

Igor se posvetio voditeljskoj karijeri, a potom povukao iz medija. Vodio je zabavne emisije kratke forme, a oprobao se i kao voditelj jutarnjeg programa na TV Pink, da bi se potom povukao iz medija. Oženio se Slovenkom Ninom Makovec, zbog koje dosta vremena provodi u Sloveniji i živi na relaciji Beograd-Ljubljana.

Ovaj diplomirani komunikolog, kasnije se zaposlio u Ministarstvu omladine i sporta u pres-službi, a takođe i kao PR menadžer Nacionalnog komiteta za borbu protiv govora mržnje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Igor Beciric (@igorbeciric) on Nov 10, 2018 at 2:07pm PST