Ivana Banfić
Jutjub printskrin

 

Ivana Banfić

Jutjub printskrin

Ivana Banfić, Foto: Jutjub printskrin

Od dueta sa Dinom Merlinom u pesmi "Godinama" svi su znali njeno ime, a Ivana Banfić ubrzo je potom zauzela titulu jedne od najprivlačnijih pevačica na ovim prostorima.

Nizali su se njeni novi hitovi i projekti i devedesetih je ona bila jedno od najvećih imena na muzičkoj sceni. Titule poput "seks bombe" nisu je ni najmanje zanimale, niti je karijeru gradila na skandalima. Ipak, pamti se jedna od njenih izjava.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Sep 21, 2019 at 6:10am PDT

Naime, tokom jednog intervjua upitali su je da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak deo njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina šokirala sve:

- Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan - izjavila je pevačica.

Palila je dens scenom hitovima „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“... Imala je po 150 zakazanih nastupa godišnje i nikada nije mirovala.

A onda je život upleo svoje prste - usledio je prvi brak, koji je trajao 12 godina. Sa Robertom Magićem, koji je bio i njen menadžer, razvela se u miru, bez teških reči.

- Iz svog iskustva naučila sam, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izgubili negde putem - ispričala je Ivana jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Oct 5, 2019 at 3:26am PDT

Onda je usledila borba sa zavisnošću od alkohola. Ivana se 2005. godine prijavila na kliniku za odvikavanje.

Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Pobedila je. Posvetila se studijama.

Već dugo Ivana više nije u javnom životu, a taj period mira iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja i završila studije za intergrativnog terapeuta.

Onda je usledio drugi brak. Ivana se u tajnosti udala za Krunu Ladišića, producenta na jednoj TV stanici. Krunu je znala godinama, on je dobar prijatelj njenog brata. Venčali su se u tajnosti, na venčanje su bili pozvani samo kumovi i roditelji.

Želela je da postane majka. Prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci. Tada je otkrila društvene mreže na kojima je i danas aktivna. Našla je drugu scenu, zbog sina Jana rešila je da napusti binu.

- Dugo sam čekala svog sina. Rodila sam ga u 39., a to je dosta priličan broj godina za ženu koja prvi put rađa, tako barem kažu stručnjaci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Jan 15, 2020 at 4:39am PST

- Želela sam dete, a ništa se po tom pitanju nije dešavalo. Nikako nisam mogla da ostanem trudna. Bila sam očajna. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu. Možda nikad neću moći ostati trudna, ostaću sama... Uglavnom crnjaci protiv kojih sam se borila na neki svoj način. Govorila sam sebi rečenice koje su me motivisale, bodrila sam samu sebe, išla na hodočašća i molila se, verovala u to da će se to ipak ostvariti. I došao je taj dan, rodila sam prekrasnog, zdravog dečaka.", napisala je u svojoj kolumni i objasnila da je to bio momenat kada je rešila da se pozdravi sa estradom.

Danas izgleda potpuno drugačije, a novosti iz života redovno deli sa publikom koja je i dalje verno prati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on Feb 16, 2020 at 10:31am PST