NEĆETE JE PREPOZNATI! U seriji "Moj rođak sa sela" glumila je Dragčetovu kćerku: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

U seriji je glumila kada je bila devojčurak.

Dragan Jovanović
Foto: Printscreen

Serija "Moj rođak sa sela", ponovo se reprizira na Javnom servisu Srbije, a u ovom projektu pojavila su se mnogo poznata imena domaćeg glumišta.

U ulozi Dragčeta našao se Dragan Gagi Jovanović, a njegovu ćerku igrala je tada mlada Miona Radojković.

Igrala je Nevenu, ćerku glavnog junaka Dragčeta, kog je igrao Dragan Jovanović. Kda je zaigrala u hit seriji, imala je samo 12 godina. I bila je odlična u tom glumačkom izazovu.

Od starijih kolega je krala glumačke cake, a i njen talenat je odradio svoje. Pored televizijskog oca imala je mnogo toga da nauči i od mame Milene u seriji, Dubravke Mijatović, pisali su mediji svojevremeno.

"Oni su sasvim obične i zanimljive osobe. Svi me paze. Gagi Jovanović, iako mnogima deluje nedostupno, potpuno je drugačiji. Non-stop se šali. Kada smo se upoznavali, moja mama mu je pružila ruku. Rekla je: "Ja sam Mionina mama", a on je uzvratio: "Drago mi je, ja sam Mionin tata". Cela ekipa mi pomaže, recimo, kako da osvajam prostor i da budem "ja" u toj ulozi", ispričala je 2008. za medije.

Uloga u serija Marka Marinkovića bila je njen veoma uspešan debi, ali novih TV uloga zasad nije bilo. Miona koja danas ovako izgleda i koja živi u Kragujevcu, bavi se modelingom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi