Jasmin Bilt
Youtube/Printscreen
Jasmin Bilt

Youtube/Printscreen

Jasmin Bilt, Foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže" Jasmin Blit nedavno je uslikana kako šeta psa u Los Anđelesu, a mnogi je uopšte nisu ni prepoznali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Joe Grodensky (@joered14) on May 26, 2019 at 1:35pm PDT

Snimila je ukupno 72 epizode za pet godina, a pojavila se u nekoliko spin-of filmova i TV serija. Pojavljivanje u "Čuvarima plaže" pomoglo joj je da lansira svoju kolekciju kupaćih kostima.

Nastavila je da glumi i to u serijama "Neš Bridžiz" i "Titans", međutim, njeno ponašanje počelo je da utiče i na karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica (@pamelaandersononline) on Dec 29, 2019 at 11:58am PST

Naime, karijera joj se raspala zbog zloupotrebe narkotika, a reditelji su je stavljali na crne liste, jer se smatralo da je rad sa njom previše izazovan.

Na kraju se prijavila na kliniku za rehabilitaciju "Obećanje", u Malibuu, zbog odvikavanja od kokaina. Međutim, ubrzo nakon što je napustila kliniku opet je počela da se drogira i 2001. godine je uhapšena nakon što je policija kod nje pronašla kokain nakon automobilske nesreće.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by gourdol (@gourdol8971) on Jan 9, 2020 at 7:27am PST

Glumica je priznala krivicu na sudu i nagodila se na dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Cerita, za kojeg se udala 2002. godine. Par sada živi na relaciji Los Anđeles - Skotsdejl u Arizoni.