KRDO KAMILA TERORIŠE VIŠE SELA U RUSIJI Kao da su huligani, pljuju i gaze sve pred sobom: "Ne smemo ih pogledati u oči!" (VIDEO)

Ruski penzioner je izazvao pravi haos

Kamile
Kamile, Foto: printscreen

On je pustio na slobodu krdo od oko 80 kamila jer nije mogao više o njima da brine, a vlasti se ne odazivaju na krike stanovniša čiju imovinu ove životinje uništavaju!

Stanovnici Oranžereja, Fjodorovke i Ninovke zabarikadirali su se u svojim kućama sve dok životinje 83-godišnjeg Rusa Jurija Serebrjakova haraju njihovim poljima i voćnjacima u potrazi za hranom, prenosi "BBC".

Oni ne dopuštaju svojoj deci da se igraju vani sve dok su "huligani" na slobodi!

Stanovnica Jelena Bakhtemjeva kazala je za ruske medije da su kamile iskidale ograde u nastojanju da dođu do hrane, a deo kuća ostao je bez plina i vode jer se životinje trljaju o instalacije, prenosi "net".

Ističu da je krdo postalo veoma agresivno:

"Ako pogledate životinju u oči ona vas počne ganjati", kaže Bakhtemjeva i dodaje: "istog trenutka morate početi bežati".

Hrabriji stanovnici ovih sela dežuraju danonoćno i teraju životinje iz svojih voćnjaka.

Kamile uništavaju i nadgrobne spomenike.

Njihov vlasnik Serebrjakov, koji je kamile uzgajao 25 godina, odlučio ih je pustiti na slobodu kad je shvatio da se više ne može za njih brinuti, a odbacuje krivicu za štetu i poručuje stanovnicima sela da su sami krivi jer im u okolini raste obilje mahunarki, a to je njihova omiljena hrana.

Lokalna vlast tvrdi da je do sada izdala šest novčanih kazni vlasniku u ukupnom iznosu od oko 150 evra!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi