POSLEDNJE UPOZORENJE OD SAMOG BOGA Pao obilan grad u obliku koronavirusa i izazvao strah i paniku među sugrađanima: "To je znak da ostanemo kod kuće!" (VIDEO)

Teorija zavere ili postoji objašnjenje?

koronavirus grad
koronavirus grad, Foto: shutterstock

Građani Montemorelosa u Meksiku ostali su u čudu kada su videli da u njihovom gradu pada grad koji oblikom podseća na koronavirus.

Društvene mreže su bile usijane fotografijama iz ovog grada, a odmah su počele teorije zaverije da kruže!

Najglasnija teorija je bilda da je sve ovo Božije delo i da ovim činom govori ljudima kako bi trebalo da ostanu u svojim kućama kako ne bi bilo zaraženi na koronavirus!

Meteorolog i konsultat Svetskoj meteorološkoj organizaciji Hoze Migel Vinas opovrgao je novonastale teorije lokalnim medijima:

"Unutar oluje grad dobija sferični oblik i akumulira slojeve leda na vrhu. Tokom snažnih oluja, kada grad postane prilično krupan, većina njih se spoji i udaraju jedni u druge, što utiče na stvaranje šiljaka od leda. Ono što padne na zemlju su spljošteni ledeni diskovi koji su nastali od snažnih udaraca i spajanjem sa gradom različitih veličina, što utiče da imaju oblik zvezda"- objasnio je Vinas, a prenosi "Dejli mejl".

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi