magija, koperfild, svet
YouTube prin.screen
magija, koperfild, svet

YouTube prin.screen

magija, koperfild, svet, Foto: YouTube prin.screen

Ovog vikenda mađioničari iz celog sveta okupili su se kako bi proslavili stogodišnjicu izvođenja najpoznatijeg trika na svetu.

„Ovo je postalo najuticajnija i najpoznatija iluzija, po mom mišljenju, koja je ikada postojala. Mađioničar ovaj trik nije radio na neživom predmetu, već na čoveku, što ga je podiglo na sasvim novi nivo."

U originalnoj verziji testera je prošla, kutija je otvorena i osoba je izašla nepovređena. Mađioničar Dejvid Koperfild osmislio je sopstveni šou gde je bio vezan za platformu dok ga je džinovsko sečivo preseklo na dva dela. Ponekad se zaista povredio, što je i sam Koperfild potrvrdio u intervjuu snimljenom za nedeljni onlajn događaj.

-Nekoliko puta sam bio povređen, jer je oštrica bila malo otkačena, što se često dešava jer su scene različite u svakom pozorištu u kojem nastupamo“. Organizacija "Magic Circle" biće domaćin proslave uz prenos uživo na Facebook-u.

Među gostima će biti Debi MekGi, supruga pokojnog britanskog TV maga, Pola Danielsa, koja će opisati koliko je puta preživela postupak.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!