Pas
screenshoot
Pas

screenshoot

Pas, Foto: screenshoot

Naime, psi inače žive u čoporima i mogu da počnu da se osećaju nesrećnima ili ranjivima kad iznenada ostanu sami. Potrebna im je stalna interakcija sa drugima i oni žele sve trenutke da dele sa porodicom, poput jela, igre i spavanja. Kada vam treba malo privatnosti, oni to ne razumeju. Zapravo misle da vam čine uslugu praveći vam društvo.

Osim toga, vaš bi pas mogao da pomisli da ćete se naći u opasnosti. Zbog toga oni idu sa vama da bi vas zaštitili.

Kućni ljubimci vašu kuću smatraju svojom teritorijom. Budući da su psi jako znatiželjni oni jednostavno žele da budu deo onoga što se u kupatilu dešava. Uz sve to, život većine pasa nije toliko uzbudljiv i moglo bi da im bude dosadno dok čekaju da se vratite.

Neki psi se jako teško oslanjaju na ljude, ako to vaš pas traži od vas moguće da je samo želi da bude blizu vas, tražeći još poljubaca i zagrljaja. Psi jednostavno vole da se osećaju voljeno i sigurno. Nemojte da žurite sa teranjem vašeg psa, njemu možda samo treba vaša pažnja.

Vaš pas može da zna da li ste tužni ili se ne osećate dobro.Psi su intuitivni i mogu da otkriju vaše emocije iz govora tela i mirisa. Kada shvate da sa vama nešto nije u redu, obično će pokušati da vas uteše što bolje i čuvaju.

PROČITAJTE JOŠ: