Dana Borisova
printscreen
Dana Borisova

printscreen

Dana Borisova, Foto: printscreen

Ruska voditeljka i glumica Dana Borisova (43) je privukla pažnju javnosti nakon što je nedavno gostovala u jednoj emisiji i otkrila da nije imala seks više od dve ipo godine, jer joj se kako kaže, zgadio nakon što je prodavala svoje telo u zamenu za novac.


S voditeljkom je u emisiji pričala o raznim temama, a gledaoce je najviše iznenadila izjavom da nije imala seks više od dve godine.

Kaže da joj seksualni odnos uopšte ne nedostaje, a onda je sve šokirala priznanjem da je ranije prodavala telo za novac.

- Dogodilo se tri ili četiri puta kad sam bila na drogama. Nisam imala novca pa sam morala da odvedem svoju ćerku kod oca - otkrila je Dana.

Rekla je da je tada pokušala da "leži poput džaka krompira” i da se ne mrda.

Upravo zbog takve prošlosti ovoj Ruskinji vise nije stalo do seksa. Danas tvrdi da se nikad ne bi vratila takvom životu niti bi prodavala svoje telo jer je to “jezivo iskustvo kad je trezna”, što je još više šokiralo gledaoce te emisije.

- Nisam imala seks više od dve i po godine, ali to je moja odluka. Ne nedostaje mi - objasnila je.

Atraktivna plavuša je nakon intervjua dobila puno poruka podrške, gde su joj fanovi pisali da se ponose njom jer je sve to rekla u javnosti.

Danu na društvenoj mreži Instagram prati 479 hiljada obožavatelja, a neretko objavljuje golišave fotografije i na stotine selfija.

Pre dve godine u javnost su procurile poruke koje je Dana slala bogatašima u Rusiji:

-  oliHoću s tobom, a zatim i sa tvojim prijateljemgarhom. Želim pare, trebaju mi - napisala je Borisova.

Borisova je jedna od poznatijih ruskih novinarki koja je svojevremeno vodila sportske emisije na televiziji i radiju.