Travelland
Promo
Travelland

Promo

Barselona, Foto: Promo
Travelland

Promo

Mauricijus, Foto: Promo

Na obali Persijskog zaliva, tamo gde se susreću Evropa, Azija i Afrika, smešten je Dubai. Ova blistava metropola fascinira uzbudljivim spojem tradicije i modernog i mešavinom različitih kultura. Osetite orijentalnu gostoprimljivost, uživajte u obilasku modernih tržnih centara, najneobičnijih parkova i magičnih fontana i opuštajte se na dugim peščanim plažama uz sajamski popust do 150€! Tajland je zemlja hramova, ukusne hrane i nasmejanih ljudi, spoj budizma i modernog života, plaza i džungli, ludog noćnog života i romantičnih zalazaka sunca. Bangkok je moderna prestonica neverovatne energije, koja pruža bezbroj mogućnosti, a Puket najveće ostrvo, koje krase prelepi hoteli, marine i plantaže kokosa, banana i ananasa. Uživajte na Tajlandu uz popust do 150€!

Travelland

Promo

Tajland, Foto: Promo

 

Travelland

Promo

Rim, Foto: Promo

 

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine. Posetite Pariz uz popust do 7%!

Travelland

Promo

Pariz, Foto: Promo

Budimpešta - grad koji je hiljadama godina unazad menjao svoje vladare i narodnosti, održao se do današnjeg dana u samom centru Panonske nizijie oslanjajući se na plavi Dunav. Posetite ovaj slikovit grad uz popust do 10%!

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta, a možete ga posetiti uz popust do 10%!