Ukoliko ste krenuli u ovom pravcu, budite na oprezu, očekuju vas radovi, zastoj i gužva

Alternativni putni pravci: petlja "Vrbas" i petlja "Novi Sad", saopštilo je JP "Putevi Srbije"

Saobraćaj, vozači,
Saobraćaj, vozači, , Foto: Tanjug

Na auto-putu E-75, zona petlje "Zmajevo", u smeru ka Novom Sadu, danas od 07 do 17 časova, radovi na sanaciji kolovoza.

Za saobraćaj je zatvoreno isključenje sa auto-puta i uključenje na auto-put. Alternativni putni pravci: petlja "Vrbas" i petlja "Novi Sad", saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, petlja „Aleksinački rudnici“ - petlja „Aleksinac“, do 4. septembra radovi na popravci kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Lomnica - Buci, do 11. avgusta od 07.00 do 17.00 časova obustava saobraćaja zbog radova na izradi habajućeg sloja, u okviru urgentnog održavanja. Nakon 17.00 časova, saobraćaj se normalizuje.

Auto-put E-70, petlja „Sremska Mitrovica“ - petlja „Ruma“ u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu - radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.

Brza Palanka - Negotin, u oba smera - do 15. avgusta radovi na popravci mostova. U zoni radova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi