Prsten, venčanje, veridba, svadba
Shutterstock, ilustracija
Prsten, venčanje, veridba, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema upustvu, gosti iz grupe A treba da odgovore što je pre moguće, putem internet stranice koju je navela mlada.

S druge strane, gosti iz grupe B i C treba da čekaju da se oslobode mesta, ako oni na listi A odbiju poziv.

- Molim vas da shvatite da je broj gostiju koje smo pozvali ograničen i koliko god bismo voleli da nam se svi vi pridružite, prisiljeni smo da podelimo naše goste u grupe, kako bismo osigurali određen broj gostiju - objasnila je mlada.

Pozivnica

Twitter

Pozivnica, Foto: Twitter

Korisnici Tvitera brzo su se 'zakačili' za neobičan zahtev, primetivši koliko je rešenje koje mladenci predlažu netipično, čak i usred pandemije.

- Moj omiljeni deo u ovoj pozivnici je: 'Pazite na dostupnost mesta putem naše internet stranice' - napisao je jedan korisnik, dodajući: 'Da li mislite da ste toliko posebni da će neko stalno proveravati vaš sajt? Da sam gost u grupi B ili C, poslao bih vam odmah ovaj odgovor: 'Odustajem od ove i svake iduće prepiske', 'Da li su oni normalni? Ja iz inata sad ne bih došla! Pazi ti, ako sam sama da ne dovodim nikog na venčanje!? Šta je bre ovo?'

- Dobro je što na prvi pogled izgleda da su grupa B i C izjednačene, ali zapravo je ponižavajuće biti u grupi C - kaže drugi tviteraš, dok je bilo i onih koji se pitaju da li ova podela znači to da oni iz grupe A moraju da obezbede bolji poklon mladencima.

Pročitajte još: