KADA PLASTICNA OPERACIJA KRENE PO ZLU?! Nedeljama nakon intervencije saznala šta se desilo

Kada su joj lekari iz bolnice Veksam park u gradu Slau izvadili implante, konstatovali su prelome nekoliko rebara koja prema njihovom mišljenju nisu mogla da izdrže pritisak tokom reanimacije u Turskoj

Operacija
Operacija, Foto: Shutterstock

U biznarnoj situaciji našla se britanska službenica Lisa Mekdonald (47), nakon što se sa estetske operacije iz Turske vratila kući.

Ona je u svojoj ispovesti za medije rekla da je tokom zahvata u jednoj turskoh klinici za plastičnu hirurgiju, preživala pravi pakao.

Kako je izjavila, osećaj je bio kao u bolnici iz "Trećeg sveta".

Par nedelja nakon što se vratila kući iz Turske, gde je operisala grudi i uradila liposukciju, onesvestila se, nakon čega je ustanovljeno da je tokom operacije dobila sepsu i da je u Turskoj reanimirana.

Ljuta je kako kaže na doktore koji nisu našli za shodno da joj to saopšte.

smrt, bolnica, lekar, doktori
smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada su joj lekari iz bolnice Veksam park u gradu Slau izvadili implante, konstatovali su prelome nekoliko rebara koja prema njihovom mišljenju nisu mogla da izdrže pritisak tokom reanimacije u Turskoj.

Na osnovu stanja rebara nersećne žene, zaključeno je da joj je rađena kardiopulmonalna reanimacija, a Lisa i dalje ne može da veruje da je bila mrtva a da joj niko ništa o tome nije rekao.

Operacije koje je obavila koštale su je oko 5.000 evra, a estetsim korekcijama u isto vreme podvrgla se i njena sestra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi