Nostradamus
printscreen/youtube
Nostradamus

printscreen/youtube

Nostradamus, Foto: printscreen/youtube

 

Mračni dani Velika istočna sila (Kina) pobediće Ameriku u velikom ratu, navodno je napisao Nostradamus. Baba Vanga je upozorila da će neko pokušati da ubije Vladimira Putina

U 2020. godini biće mnogo razornih zemljotresa, doći će do nove ekonomske krize, američki predsednik Donald Tramp pobediće na izborima, a atentator iz Kremlja pokušaće da ubije ruskog predsednika Vladimira Putina.

To se tvrdi u tumačenjima proročanstava čuvenog francuskog vidovnjaka Nostradamusa i bugarske proročice Baba Vange.

Nostradamus je u svojim misterioznim katrenima navodno predvideo da će Donald Tramp, koga opisuje kao čoveka na čelu moćne države, uspeti da uprkos intrigama, sukobima i opasnostima pobedi na izborima u novembru. Tako bar tvrde njegovi tumači sa sajta Nostradamus2020.com. Međutim, oni navode da ga ne čeka baš miran period, jer će „velika istočna sila“ (Kina) pobediti Ameriku u velikom ratu. Dve zemlje nisu trenutno u stvarnom ratu, ali jesu u trgovinskom, koji preti da uvede svet u novu krizu jer je reč o sukobu dve najveće ekonomije na planeti.

Baba Vanga, Foto: Wikimedia

 

Prema tumačenjima pojedinih Nostradamusovih katrena, veliki problemi čekaju i Veliku Britaniju, koja će u 2020. godini napustiti EU. Navodno, bregzit će dovesti do raspada Britanije jer će Vels, Škotska i Severna Irska rešiti da se otcepe. Osim toga, Engleska će dobiti novog kralja, ali nije jasno da li zbog abdikacije ili smrti kraljice Elizabete Druge.

Nostradamus je navodno predvideo i da će ove godine da bude srušen Kim Jong Un. Kako se tvrdi, njegov narod će se dići na ustanak, a u sve će se umešati i Rusija.

Bugarski mediji pišu da je Baba Vanga za 2020. predvidela atentat na Putina. Međutim, njeni tumači su i za 2019. tvrdili to isto, ali nikakvog atentata nije bilo. Osim toga, Bugarka je navodno videla da će se Tramp razboleti i da će zbog tumora na mozgu ostati gluv. Baba Vanga je predvidela i da će ove godine muslimani zauzeti Evropu, koja će prestati da postoji. Međutim, ovo je navodno predviđala i ranijih godina.