Vremenska prognoza, šetnja
Tanjug
Vremenska prognoza, šetnja

Tanjug

Foto: Tanjug

Oni koji su ostali kod kuće

Ova grupa, po principu, neće napustiti svoje domove. Po čistoj slučajnosti oni imaju tendenciju da imaju najveće kuće i najveće bašte, a posao mogu ugodno obavljati iz svojih dobro opremljenih studija. Nije im teškoda preprode zaključavanje, naprotiv, pravo im je zadovoljstvo - što se može videti na njihovom licu kad radosno kažu, putem Zooma, koliko je vremena prošlo otkako su napustili kuću na isti način na koji bi pilot mogao da opiše sletanje.

Protivnici izolacije

Oni se često mogu čuti kako govore stvari poput „to je samo gadna prehlada“ ili „deda će ionako umreti“. Međutim, oni to samo opravdavaju, jer im je mrsko što su primorani da ostanu kod kuće. Videćete ih kako ljutito protestuju zbog prava na pivo i šišanje ... ili ćete ih videti u bolnici na respiratorima kako se oporavljaju od grozne prehlade.

Hipokrate

Hipokrati su čudna kombinacija prve dve grupe. Oni će zadržati fasadu onih koji slede sva pravila ostajući kod kuće da gledaju Netfliks. Međutim, nemojte se zavaravati jer tri puta dnevno kupuju osnovne potrepštine i vežbaju dva puta dnevno. Da, oni više vremena provode napolju nego ranije!

Potkazivači

A tu su i potkazivači. To su vaše komšije koje čitav dan provode čeznući gledajući kroz prozor sanjajući o slobodi, ali čim vas ugledaju da izađete na ulazna vrata da kupite hleb i piće, pozovu policiju da vas pravilno zaključaju. Solidarnost ima svoje granice.

Zaverenici

To su ljudi koji misle da je Covid-19 plan Bila Gejtsa da vas natera da kupite Vindous 27. Ili da vlada samo pokušava da uništi penzionere. Ili da 5G ubacuje virus direktno u vaš mozak za impresivne dve sekunde sve dok je vaš ćelijski plan ažuriran. Bez obzira na teoriju, sve dok nema dokaza, reći će vam sve o tome. Preko Zooma.