Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Rejn Frenklin (39) je majka četvoro dece i provela je poslednje tri godine planirajući svoje venčanje od 29.000 funti, piše The Sun.

Ona se odlučila za golublje sivu, belu i crnu kombinaciju boja na venčanici i pažljivo izabrala buket, haljine za deveruše i dve venčanice: jednu koju će nositi preko dana, a drugu za veče.

Jedini problem je to što je Rejn sama i nije bila ni na jednom sastanku dve i po godine.

Ipak, to je nije sprečilo da do sada potroši 2.800 funti od svoje zarade koja iznosi 12.500 funti, na svoj veliki dan. Ona planira da na svoje venčanje potroši 29.000 funti, čak i ako to bude značilo da će raditi prekovremeno kako bi sebi mogla da priušti sve što je isplanirala.

Dakle, čim je njen muškarac iz snova zaprosi, spremna je da odmah ode pred oltar.

"Samo želim savršeno venčanje. Moj celokupni proračun za svadbu je 29.000 funti i nadam se da će mi i mladoženja pomoći oko plaćanja", kaže Rejn.

"Znam da ljudi misle da sam luda, ali ja sam, jednostavno, dobro pripremljena", dodaje.

Poslednju vezu imala je pre par godina, a završila je kada je njen tadašnji partner otišao i rekao da je umoran od njene priče o pripremama za venčanje.

Sada odbija da se viđa s bilo kim ko ne želi odmah da se venča s njom.

mlada, venčanje, plakanje

Shutterstock, ilustracija

mlada, Foto: Shutterstock, ilustracija

Objasnila je: "Potpuno sam opsednuta venčanjem. Sama sam, nemam muškarca, ali kada ga konačno budem imala, sve što treba da uradi jeste da se pojavi pred crkvom."

Rejn je prvi put postala opsednuta venčanjima kada je imala samo 6 godina i čitala bajke kao što je Trnova Ružica.

Kad je odrasla, počela je da planira venčanje i obišla je 17 salona venčanica kako bi pronašla onu savršenu, posetila 10 potencijalnih mesta na kojima bi se venčanje održalo (na kraju se odlučila za jedan zamak iz 18. veka) i potrošila je 2.800 funti.

Čak se i sastala s osobljem kako bi isplanirala venčanje do detalja.

"Biće tost, paštete, kokteli, svadbena torta imaće tri sprata. Takođe ću imati kolačiće na kojima će biti fotografije mladoženje i mene", kaže Rejn.

Medeni mesec bio bi u Dubaiju. Pozivnice koje će slati su 10 funti, a Rejn će imati 50 zvanica, dok je budućem mladoženji "dopušteno" 20.

"Zavisna sam od venčanja i odlučna sam u nameri da imam svoje venčanje iz snova", nastavlja ona.

Rejn je bila u dužim vezama puta, iz prve ima jedno dete, a iz druge tri, ali niko nije hteo da joj priušti venčanje iz snova, pa je na kraju ostala sama.