PREGORELE SIJALICE U HODNIKU DONOSE NESREĆU Vodite računa, to donosi tri nesreće

Pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim,a osim toga privlače se i veoma loše stvari

Sijalica
Foto: shutterstock

Prilaz vratima vaše kuće treba da bude dobro osvetljen jer vam to donosi energiju koja vas čini zdravim i vitalnim, tvrde feng šuji stručnjaci. Objašnjenje je da se pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlači se i loša sreća, a time pljačkaše, razne nezgode ili mentalne poremećaje.

Zagovornici uređenja doma i života po principu feng šujija ističu da je najbolje da steknete naviku da pregorelu sijalicu odmah promenite i da ne odlažete da zovete električara da vam opravi ukoliko vi niste u mogućnosti.

Postoji još jedna važna stvar kada je u pitanju svetlo ispred ulaznih vrata stana ili kuće - držite sijalicu upaljenu bar nekoliko sati kako bi svetlost zadržala dobre vibracije, a to se posebno preporučuje onima koji žive u suterenima ili stanovina bez prirodnog osvetljenja.

 

  

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi