Mladoženja
Printscreen/YouTube
Mladoženja

Printscreen/YouTube

Mladoženja, Foto: Printscreen/YouTube

Mladoženja je proteran sa svog venčanja - nakon što je na svadbu stigla njegova prva supruga koja je obavestila svoju novu mladu da je već oženjen ne jednom, već dvema drugim ženama.

Asifa Rafika Sidikija, koji je opisan kao bradati, jak muškarac u 30-tim, gomila je gurnula i tukla, a odeća su mu pocepali usled nasilja koje je usledilo nakon saznanja o prethodim brakovima.

Mladoženju, koji se završio ispod autobusa, spasile su nepoznate osobe.

Poligamija je legalna u Pakistanu. Međutim, iako muškarac može imati čak četiri supruge, mora dobiti saglasnost svojih prethodnih supruga pre nego što se ponovo oženi. Čini se da Sidiki nije uspeo da ispuni ovaj kritični uslov, a nova supruga i njena porodica saznali su za njegove prethodne brakove kad je razjarena žena ušla u banketnu salu u obalskom gradu Karači, gde je bila svadba.

- Šta je bilo sestro? - čuje se jedan od mladinih rođaka koji pita ženu koja je upala na svadbu na snimku događaja.

Žena, Madiha Sidiki, odmah je rekla:

- On je moj muž i otac je ovog deteta. Rekao mi je da ide u Hiderabad na tri dana - tvrdila je.

Bila je sa mališanom za koji je rekla da je njihov sin. Ona je rekla da se udala za mladoženju 2016. godine, nakon što ga je upoznala na Federalnom univerzitetu za urdu u Karačiju, gde se smatra Sidiki radi.

Zatim je otkrila da se potajno oženio drugom suprugom, zvanom Zehra Ashraf, učiteljicom na ženskom univerzitetu Jinah u Karačiju 2018. godine. Prva gospođa Sidiki je saznala za taj brak putem poruke od nove supruge njenog supruga. Sidiki je rekla da je mladoženja u početku negirao postojanje supruge, ali kasnije je priznao da se venčao po drugi put.

Ašraf je takođe obavestila Madihu Sidiki o poslednjem venčanju.

Mladoženja je pobegao ispod autobusa, a besni svatovi su pretili da će zapaliti vozilo. Na kraju ga je spasila policija.