Brak Bračni par Problemi u braku Razvod Bračna svađa
Shutterstock
Brak Bračni par Problemi u braku Razvod Bračna svađa

Shutterstock

Brak Bračni par Problemi u braku Razvod Bračna svađa, Foto: Shutterstock

Sada je zarobljen u ljubavnom trouglu i nije siguran sa kime zapravo želi da bude – sa svojom suprugom, mlađom koleginicom ili, pak, tim fatalnim muškarcem.

“U braku smo skoro 20 godina i do pre 18 meseci naš odnos je bio stabilan i ispunjen ljubavlju. Moja dve godine mlađa supruga i ja imali smo bogat se*sualni život, sve dok joj strah za vlastito zdravlje nije uništio libido. Moj je, s druge strane, i dalje na vrhuncu”, započeo je anonimni muškarac u pismu savetnici Deidre Sanders.

On oseća da je premlad da bi se stalno pitao kada će sledeći put biti intiman sa ženom. Ona zna kako se on oseća i to je stavilo velik pritisak na njihov brak.

“Ja sam na Božić radio i moja me koleginica, koja mi se uvek sviđala, upoznala sa svojim dečkom. Proveli smo veče zajedno uživajući. On mi je zapeo za oko baš kao i ona, jer je privlačan frajer”, priznao je.

Na kraju smene, njih su troje uzeli taksi, a zgodan par u srednjim dvadesetima pozvao je starijeg kolegu u svoj stan. Jedna stvar je vodila drugoj i njih troje su završili u krevetu. “Videli smo se još dvaput od tada i ovo mi je bio najbolji Božić do sada. Pre neki dan smo se našli samo koleginica i ja jer je njen dečko bio sa svojim roditeljima. Se*s je ponovno bio predivan”, dodao je.

“Supruzi se pravdam da imam neočekivanih problema na poslu, zbog kojih moram da ostajem duže, ali se bojim da ona sumnja da nešto nije u redu. Kada smo poslednji put imali se*s, bio sam mnogo perverzniji nego što je ona navikla i pitala me šta je ušlo u mene”, prisetio se čitalac.

Budući da je sa suprugom proveo tolike divne godine, deo njega želi da spase brak, ali… “Da li treba da dam šansu mlađoj koleginici, koja je sve ono, pa i više, nego što je moja supruga ikad bila? Ili možda njenom dečku, koji mi je pokazao sve čari gej se*sa?”, pita se 44-godišnjak.

Iskusna savetnica odmah mu je odgovorila da to što radi nije okej. “Možda misliš da ti je ovo najbolji Božić do sada, ali ne možeš imati ovce i novce. Ukoliko nastaviš ovako, rizikuješ sopstveni brak. Ako tvoja supruga shvati šta se događa, a sigurno hoće, to bi mogao da bude kraj”, upozorila je Sanders nevernog muža pa zaključila:

“Tvoja mlada koleginica sada je u sasvim drugoj fazi života i skoro sigurno ne traži ozbiljnu vezu. Ona i njen dečko verovatno samo eksperimentišu i uživaju u zabavi koju im donosi se*s utroje. Ti možeš izgubiti mnogo više nego oni. Dobro razmisli pre nego što odbaciš godine srećnog braka i budeš povređen.”