Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste pripadnica lepše polovine, iako ima sve više muškaraca koji smatraju da im je ovaj epitet oduzet bespravno, a potičete iz krajava brdovitog nam Balkana, verovatno ste naišli na makar jednu zlu opasku, a koja vređa i dikriminiše vaš pol.

Žena je stvorenje koje kuva, pere, pegla i zadovoljava po potrebi svog snažnog branitelja, alfa mužjaka. Kako vam ovo zvuči?

Ma koliko bežale od činjenica, a u borbi za neku tamo ravnopravnost, istina je da jednakost među polovima nikada neće biti dostignuta, ostavićemo tu borbu u amanet našim ženskim potomcima, pod uslovom da čovečanstvo preživi psiho-fizičke pošasti kreirane laboratorijski, putem G mreža, vakcinama ili kako god...

No, vratimo se na srpsko poimanje ženskih hormona:

Nervozna žena je nedoj*bana žena i treba joj dobra ku*čina - zvuči poznato?

seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Postala je fraza kod nemoćnih i sve više impotentnih muškaraca koji oskudevaju sa gore opsianom alatkom. Njemu njegov stomačić ne smeta, osim kada krene do lokalne kladionice u kućnim papučama da "baci" tiket. On se loži na Pamelu Anderson iz mlađih dana dok propagira kvalitete domaćice koja zna da smota sarmu jer je duboko svestran da od sarme i neće dalje stići...

On uglavnom vodi ratove na društvenim mrežama pišući isključivo ćirilicom, smatrajući da je latinica jedno od sredstava koje se koristi u borbi protiv srpstva(?!) I da, ne d'o bog da ga odj*bete, osuđeni ste na rafal mačo doskočica sa ciljem da vas sa zemljom sravni.

Da se razumemo, ćirilica je ok! Ipak, kod ovakvih pojava homo sapijensa, statusi su kao slaninica prošarani, što isticanjem njihovih intulektualnih kapaciteta edukovani preko Jutjub klipova, što isticanjem svoje muškosti kroz ponižavanje ženskog roda.

nervoza

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ja sam nervozna, priznajem!

Evo, epidemija koronavirusa jenjava, ako i ne, pre ili kasnije nestaće kao i svaka druga bolest, a šta ćemo sa moronavirusom, lek, vakcina, iskustva, neko?