BOG JE LJUBAV Enis i Viktor poslali poruku sa snimanja filma: "Zajedno postimo i snimamo"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić na svom Instagram profilu podelio je snimak na kojem kaže da on i njegov kolega iz Srbije Viktor Savić poste - ramazanski i uskršnji post.

Enis Bešlagić, zajedno sa Viktorom Savićem, deo je ekipe filma „Megdan“, koji Aleksa Balašević snima po očevoj pesmi "Čovek sa mesecom u očima". Nakon što su podelili nekoliko fotografija sa seta na Zvorničkom jezeru, usledio je snimak sa iftara.

Bešlagić je rekao da su on i Savić zajedno postili i objasnio:

"Vidiš, ramazanski i uskršnji post su u toku i mi smo postili i sada postimo zajedno. Bog je ljubav", dodao je Savić.



Snimak je izazvao brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, posebno Viktorovu poslednju rečenicu. Balašević je nedavno na svom Instagram profilu otkrio da je snimanje "Megdana" u toku, a scenario za film je sam napisao, dok je za režiju zadužen Todor Čapkanov.

Snimanje filma prema pesmi koju je objavio 1993. godine bila je ideja legendarnog Đorđa, a njegov sin je odlučio da mu ispuni želju angažujući Ćetkovića da dočara lik "čoveka sa mesecom u očima". Film "Megdan" prati borbu nekoliko junaka, glavni lik filma je izbacivač iz lokalnog kafića koji želi da dođe do ringa i svetla Las Vegasa. Kako je Balašević rekao, taj lik je simbol novih generacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading