Serija
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Australijska serija "Boy Swallows Universe" od sedam epizoda stigla je na Netflix pre tri dana. Temeljena na istoimenom romanu autora Trenta Daltona iz 2018. godine, a gledaoci su je prihvatili s oduševljenjem.

O čemu je reč?

Radnja serije je smeštena u australijski grad Brizbejn 1985. godine, a glavni lik je 12-godišnji Eli Bel, koji se susreće s porodičnim problemima koji nisu primereni za dečaka njegovog uzrasta. Naime, Elijeva majka Fransis je bivša zavisnica od droga, a očuh Lajli diler heroina.

Glavne uloge tumače talentovani australijski glumci Feliks Kameron (Eli Bel), Travis Fimel (Lajli Orlik), Fibi Tonkin (Fransis Bel), Li Haejli (Gus Bel), Sofija Vajld (Kejtlin Spajs), a tu je i zvezda "Mentalista" Sajmon Bejker (Robert Bel).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @citychickaus

Feliks je sve oduševio

Nije dugo trebalo da gledaoci polude za ovim novitetom na Netflixu. Na IMDb-ju ima ocenu 8,1/10, a na Rotten Tomatoesu 86%.

"Najbolja adaptacija knjige koju sam videla u zadnje vreme", "Tek sam na trećoj epizodi i postajem zavisna. Dečko koji glumi Elija zaslužuje nagradu za ovo. Sigurna sam da će on biti jedan od najboljih australijskih glumaca ikad", "Briljantno. Eli me podseća na mladog Hita Ledžera", pišu u recenzijama.

Puno je i objava na X-u o ovoj seriji. "Upravo sam provela poslednjih sedam sati plačući, 'Boy Swallows Universe' je fantastična serija", "U jednom dahu sam je pogledala. Odlična serija, odlični glumci i gluma", "Zapanjena sam. Serija ima fantastičnu priču i drži vas na ivici između suza i smeha. Glumci su odlični, a Feliks Kameron kao mladi Eli je fenomenalan. Daleko će dogurati", neke su od objava.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading