VREME NE ČINI SVOJE! Popularna glumica iz "Igre sudbine" sa ćerkom obeležila dve godine od smrti supruga, rečima dotakla svačiju dušu (FOTO)
Printscreen

Glumicu Jugoslavu Drašković domaća javnost upoznala je početkom devedesetih kroz ulogu Đine Golubović u popularnoj seriji "Srečni ljudi". U toj ulozi zamenila koleginicu Dubravku Mijatović, a mnogi su ovo videli kao odskočnu dasku za mladu glumicu, međutim ona je odlučila da se povuče sa televizije i posveti porofici.

Jugoslava je Akademiju završila u klasi Radeta Šerbedžije, a posle udaje za producenta Zorana Cvetkovića, 1996. godine rodila je ćerku Mašu. Idiličan porodični život krunisali su osnivanjem firme koju su zajedno uspešno vodili.

O Jugoslavi se dugo ništa nije čulo, a onda je iznenada, pre dve godine, stigla vesta da je njen suprug preminuo u 61. godini, posle duge i teške bolesti.

- Zoran je ostvario veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti otac - ispričala je Jugoslava Drašković kada je bol malo uminula za magazin "HELLO".

Ovih dana Jugoslava i Maša obeležavaju dve godine od odlaska voljenog supruga i oca. Tim povodom glumica je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju iz srećnih dana, uz emotivnu poruku: „Tu si ti. Ne brini.“

Sve najnovije vesti sa estrade, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading