RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Ovo je unuka Ljubiše Samardžića, izrasla je u pravu lepoticu i obožava društvene mreže (FOTO)
Alo

Ljubiša Samardžić je, bez premca, bio i zauvek će ostati jedan od omiljenih glumaca domaće publike.

Ljubišu neki vole i pamte kao Šurdu, kog je igrao u seriji "Vruć vetar", dok je drugima pak draži Smoki - lik iz filma "Peščani zamak" Boštjana Hladnika iz 1962. godine, otkad datira i ovaj njegov nadimak.

Malo ko zna da Ljubiša ima unuku koja je izrasla u pravu lepoticu i koja je aktivna na društvenim mrežama.

 

U pitanju je Sara Samardžić koja izbegava da se pojavljuje u javnosti.

Podsetimo, Ljubiša je preminuo 8. septembra 2017. godine, a prema sopstvenoj želji, sahranjen u porodičnoj grobnici, gde počiva njegov sin, a ne u Aleji zaslužnih građana, poput ostalih velikana iz svoje branše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Anika

14.07.2021 19:40

Lepa devojka.Svaka cast,Sad bi se njen deda Ljubisa ponosio na nju.LJUBISA JE BIO LEGENDA kinematografije,Kao nasa voljena Milena,Gaga,Bata,Glogovac,Madzgalj...........Nije zeleoAleju velikana takva gromada od glumca coveka,izabrao je da bude sahranjen pored svog sina,koji je preminuo od teske bolesti.Sad na nebu ce Ljubisa da snima nove filmove,Zajedno sa svojim kolegama koji su nas napustili,i za kojima cemo da zalimo.Nikad Ljubisa i ostali nece biti zaboravljeni.Jer jedan je bio Ljubisa Samardzic,i njega ne moze niko da zameni.