MUZIKA JE MOJA PRVA LJUBAV Gordan Kičić otkrio od kojih sve poslova zarađuje!
Foto: Printscreen/instagram

Posle osamnaest godina i filma “Profesionalac”, ponovo ćemo uživati u novom ostvarenju scenariste i reditelja Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”. Premijera je zakazana za 7. decembar a jednu od glavnih uloga, pevača Belog, tumači Gordan Kičić. Povodom predstojeće premijere predstavljen je i spot “Lepe laži” čiji je kompozitor Momčilo Bajagić Bajaga.

- Kada me je Duško pozvao, odmah sam rekao - naravno. Dodatno sam se oduševio zato što do sada nisam imao priliku da igram bilo kakvog pevača a kada sam shvatio da će Bajaga pisati muziku i da ću pevati sa Lenom Kovačević, prosto nisam mogao da verujem da će to stvarno da se desi. Pesma je fenomenalna. Veoma sam srećan i nadam se da će publika voleti ovaj film zato što je vrlo višeslojan, duhovit, bajkovit, ali i istinit - priča Kičić.

Kako ste se snašli kao pop pevač jer ste vi roker u duši?

- Nema to veze, jer kada se stretnete sa muzičarima, odmah se prepoznajemo. Muzika je moja prva ljubav i imao sam sreću da u karijeri igram u dosta mjuzikla, nastupam u zabavnim programima i pevam. Ovog puta baš mi je prijalo da se oprobam u profesionalnom snimanju pevanja, jer to nikada nisam radio do sada. Snimao sam za raznorazne šou programe ali to je bilo sasvim drugačije. Ovog puta to je bilo u čuvenom i najboljem studiju, i to sa Bajagom, Sašom Habićem i Loknerom. Otpevao sam nekoliko numera i priznajem da mi je to bilo kao san.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

 

Da li ste ovog puta svirali i na gitari?

- Ne, ali verovatno ću i to uraditi u nekom od sledećih projekata. Ovo iskustvo je bilo fenomenalno i sve smo to odradili pre nego što smo počeli da snimamo film. Sa gotovim pesmama smo ušli u snimanje filma. Sa Duškom sam prvi put sarađivao i stvarno je bilo nezaboravno, a sa Lenom sam pevao i bilo je fantastično.

Okrenuli ste se i režiji i pisanju scenarija, ali i produkciji projekata...

- Jeste i do sada sam potpisan kao producent projekta: “Ustanička ulica”, treće sezone serijala “Jagodići”, “Realna priča”, “Mama i tata se igraju rata”, ali priznajem da se i dalje najbolje snalazim u glumi. U svemu druge što ste nabrojali - plivam. Mislim da je sve ovo neki logičan sled stvari u mojoj karijeri.

Trenutno snimate drugu sezonu serije “Mama i tata se igraju rata”. Koliko ste ovog puta okrenuti režiji?

- I u novim epizodama sam saradnik na scenariju, ali sam smanjio količinu režije. Sada, sa mnom, deset epizoda režiraju i Mina Đukić i Marko Manojlović. Ja konkretno režiram prvu i poslednju, a oni ostale. Vrlo sam uzbuđen jer smo više od godinu dana proveli pišući i osmišljavajući priču, a sada se dešava realizacija istih.

Šta se u nastavku priče dešava sa likom Veljka, koga vi tumačite?

- Priča se dešava tri godina kasnije od Veljkovog povratka u Beograd zbog “jedne situacije”, ali za sada ne smem da otkrivam o čemu se radi. Cela druga sezona se dešava u deset dana. Ekipa glumaca je ostala ista osim, što su nam se pridružili: Amila Terzimehić, Aleksa Bjelogrlić, Radivoje Čupić i Mercedes De La Kruz.

BONUS VIDEO: 

ON JE PROBIO TIJANU AJFON I MIMI ORO Progovorio najpoznatiji srpski makro Mihajlo Maksimović!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading