VIŠE NE LIČI NA SEBE! Ozrenov telohranitelj iz "Srećnih ljudi" bio je strah i trepet mnogima, a godinama se njegov izgled potpuno promenio! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Rokija, namrgođenog telohranitelja Ozrena Soldatovića iz kultne serije "Srećni ljudi", koji je mnogima bio strah i trepet, dostigao je toliku popularnost i svi su ga zapazili.

Kada je prvi put počelo emitovanje serije, već posle desete epozode u kojoj se Bogdan Kuzmanović pojavljuje kao Roki, devojke su odmah počele da zaustavljaju na ulici i traže autogram. Bilo je onih koje su bile zaljubljene u njega, ali glumac u javnosti nikada nije želeo da otkriva svoj ljubavni status, već je uvek vešto sakrivao.

VIŠE NE LIČI NA SEBE! Ozrenov telohranitelj iz

Foto: Youtube/Printscreen

 

Isto tako, interesantno je i to da je Bogdan u pomenutoj seriji, odigrao čak tri uloge. Prva kada traži posao u kockarnici u kojoj je Aranđel Golubović (Velimir Bata Živojinović) takođe pokušao da se zaposli, a potom je u 18. i 19. epizodi igrao policajca. U narednim epizodama tumači glavnog telohranitelja ozoglašenog Ozrena Soldatovića.

 

 

Čuveni Roki se s godinama dosta promenio, što možete videti na fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Tviter 2014. godina, koja se nalazi u okviru teksta.

Nekoliko godina kasnije igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", ali se pre svega nakon serije posvetio pozorišnoj sceni.

SAMO DA GA JA NE IZDRŽAVAM I DA NIJE MAMIN SIN! Zvezda Granda otkrila uslove za dečka, a od udvarača je jedva brane!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading