Adriana Čortan
Foto: Promo/Foto: Andrej Nihil

Lepa voditeljka i manekenka Adriana Čortan Simić je televizijsku karijeru počela na „BK“ televiziji. Imala je autorsku emisiju na TV „Avala“ „Otkopčano“, a pamtimo je iz poznate emisije „Siti“ televizije „Pink“. Posle toga je napravila medijsku pauzu i bavila se marketingom neko vreme, a onda se vratila onome što najviše voli - televiziji. Već šest godina na Studiju B šarmantna Adriana vodi jutarnji program i uz osmeh nas budi utorkom, a sada nas i zabavlja novom autorskom emisijom „Nedeljno popodne sa Adrianom“ (nedelja, 15.00).

Šta ćemo u narednom periodu gledati u vašoj emisiji?

- Pričaćemo o bajs kulturi, putovanjima, sunčanju, zdravlju, gledaoci će upoznati neke zanimljive ljude i njihove priče, kako se brine o lokalnoj zajednici i promoviše kraj iz koga potičete, a ujedno postaje uspešan. Iz naše kuhinje uvek stižu iznenađenja, sad će biti najbolji kuvari Beograda, ali i zanimljive preduzetničke priče. Videćete i neke muzičke zvezde i glumce koji se vraćaju na scenu.

ALO INTERVJU Adriana Čortan Simić, voditeljka: SATKANA SAM OD SRCA I DUŠE

Foto: Andrej Nihil

 

Početak emisije je obeležio lep događaj?

- Jeste. Već smo uspeli da udomimo ženku sibirskog haskija u Leskovac. Drago mi je da nas gledaju širom Srbije.

Koga biste voleli da ugostite u emisiji, a dosad niste imali priliku?

- Želela sam da ugostim sjajnog Milana Marića, koji je srca publike osvojio u filmu „Toma“, a briljira i u pozorištu, naročito u predstavi „Edip“ u JDP-u gde je gotovo nemoguće doći do karata. Drago mi je što se to i desilo, pa su gledaoci imali priliku da čuju sve o tome u „Nedeljnom popodnevu“.

ALO INTERVJU Adriana Čortan Simić, voditeljka: SATKANA SAM OD SRCA I DUŠE

Foto: Andrej Nihil

 

Kako bi izgledalo nedeljno popodne s vama privatno?

- Nedelju uglavnom provodim s porodicom i negujem tradiciju nedeljnog ručka. To je ujedno i ideja emisije, želela sam da se ponovo okupimo u to vreme oko ručka i da moja emisija bude taj dodatni začin uz koji će cela porodica moći da se opusti u vreme odmora. Deviza mi je da bojimo svet lepšim bojama.

Radili ste različite televizijske formate, da li imate omiljeni?

- Nedeljno popodne mi je sada omiljeni format i mislim da je došao u pravo vreme. Jutarnji program koji i dalje vodim utorkom je svakako važan i neizostavan program svake televizije, a posle šest godina, koliko sam deo tima jutra na Studiju B, prija mi osveženje i nova energija s novom emisijom.

Šta najviše volite kod sebe?

- Volim što u ovom ludom vremenu nisam izgubila empatiju. Otuđenost i nedostatak empatije su postali kancer društva.

Adriana Čortan

Foto: Andrej Nihil

 

A koju osobinu biste promenili?

- Već sam promenila. Nekada davno sam stalno kasnila i iako oni kojima je to manir ne vide kao problem, ja mislim da je to stvarno ružna osobina i nepoštovanje prijatelja, da ne kažem posla, tuđeg vremena... A u poslu može biti ozbiljan minus.

Da li više slušate razum ili srce?

- Više srce, ali ne onako slepo kao kad ste u ranoj mladosti. Inače, ja sam vam sva satkana od srca i duše.

Šta vam uvek izmami osmeh?

- Osmeh mi izmami mnogo toga, lepo jutro, sunčan dan, dobra fora. Volim iznenađenja, spontanost. Izlazak iz bilo koje rutine uvek mi izmami osmeh. Saznanje da sam za nekoga učinila nešto dobro i lepo, da sam uspela nekome da pomognem.

ALO INTERVJU Adriana Čortan Simić, voditeljka: SATKANA SAM OD SRCA I DUŠE

 

 

A šta vas izbaci iz takta?

- Nepravda me uvek izbaci iz takta.

Vaš suprug nije javna ličnost. Da li mu smeta kada vas ljudi prepoznaju na ulici?

- Ne, pa ne bismo deset godina opstali zajedno da je tako. Moj suprug je ponosan na mene, kao i ja na njega u njegovom poslu. Mi se međusobno podržavamo i pomažemo.

Neostvarena želja?

- Kažu da želje treba zadržati za sebe dok se ne ostvare. Obećavam da ću vam reći kada mi se ostvari.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading