BIZARAN DOGAĐAJ U KUĆI JEDNE ŽENE Svi su je oplakivali dok je živa ležala u sanduku!
AP Ebrahim Noroozi

AP Ebrahim Noroozi

 

U Danskoj Re[ublici nisu ;ista posla, ove biyarne stvari koje narod radi su nama nepojmljive. Naime, Majra Alonso (59) je imala retko viđenu (skoro nikad) organizovanu ceremoniju. Ona je ima probu svoje sahrane i tako je satima ležala u sanduku u svom domu u gradu Santjago.

Porodica i prijatelji su je ispratili na "večni privremeni počinak" kako dolikuje. U suzama i sa jecajima su stajali iznad sanduka, dok je ona od glave do pete bila obučena u belo i ležeći u belom kovčegu, koji je iznajmila samo za taj dan (valjda nisu imali druge boje).

Na glavi je čak imala i crvenu krunu (razlog nije poznat) kao i u nozdrvama vatu da bi skroz smanjila disanje. Ta probna "ceremonija" koštala je oko 800 evra.

Takođe su gosti imali i bogatu trpezu kao i osveženje.

Alonso je ovaj događaj opisala kao ostvarenje svog sna i zahvalila se svima koji su je iskreno oplakali živu.

" Ako umrem sutra, ne želim da iko išta uradi jer sam sve završila u životu" rekla je Alonso, aludirajući na to da li će imati pravu sahranu.

Ona je savetovala svoju porodicu i prijatelje da ne umru skoro jer je u sanduku veoma skučeno, toplo i osećas se usamljeno.

 "Sa nekim stvarima se ne bi trebalo šaliti. Postoji puno ljudi koji su izgubili voljene od korone" napisao je jedan korisnik.

Međutim, Alonso je rekla da su je upravo smrti tokom pandemije inspirisale da slavi svoj život lažnom sahranom.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading