KAKAV UŽAS Dobio pet miliona evra na Lotou, a onda je doživeo gorku sudbinu
Foto: Shutterstock

Objasnio je da su on i njegova supruga povremeno kupovali srećke iz zabave i da nisu slutili da će osvojiti ovaj neverovatan dobitak, ali imali su neviđenu sreću.

– Nakon što smo otplatili sve naše dugove (studentski krediti, hipoteka za kuću, kredit za auto) ostalo nam je još dosta novca. U slučaju da ne znate, 70 posto dobitnika lutrije propadne nakon nekoliko godina – napisao je on.

Ne želeći da ga zadesi ista sudbina, muškarac i njegova supruga odlučili su da dva miliona ulože u biznis, a preostala dva će iskoristiti za kupovinu stana.

ODLIČNE VESTI Povećanje plata za 50 posto

– Kad sam rekao porodici, mislio sam da će im prva reakcija biti uzbuđenje zbog mene i da će biti srećni što sam finansijski odgovaran s novcem. No, oni su počeli da pričaju o velikom porodičnom putovanju i kako ću im otplatiti sve dugove koje imaju – ispričao je muškarac.

Objasnio im je da je pet miliona evra velika svota, ali je rekao da im neće dati novac, nakon čega su mu saopštili da nije dobrodošao u porodicu i da više nikad ne bi trebalo da razgovara s njima.

DRŽAVA DAJE NOVIH 5.000 DINARA Evo kako da se prijavite

Mišljenja na Reditu su podeljena.

– Više nisi dobrodošao u porodicu jer im nisi dao svoj novac? Baš grozno – napisao je jedan korisnik.

– Vaša porodica je pokazala da krv nije gušća od novca – komentarisao je drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Potop

13.01.2022 09:52

Ma kupiće on bolju i lepšu porodicu.Isto čeka i ove koji su se kod nas obogatili na raznim mahinacijama.Njihova deca budući narkomani lopovi ubice itd.Loše im se piše od božje pravde niko nije pobegao.

Vbfvm

13.01.2022 18:53

Jaka stav ja milijo zaboravijo da podigne pare

Loto

18.01.2022 22:53

Interesantna je činjenica da je 70% dobitnika doživelo neku vrstu prokletstva nakon dobijanja na Lotou. Sa više strana sam pronašla taj podatak. Zapravo, razlog je taj što niko od njih nije bio 'projektovan' za toliku količinu novca, zato ga je lako i izgubio. Nešto loše se uvek dešavalo. Ili su gubili novac, ili zdravlje ili porodicu. Ovaj čovek, na žalost, nije izuzetak.