Susreo se oči u oči sa lavom i preživeo
Hrana za dušu

Radmilo je dugogodišnji iskusni turistički vodič, kao i autor emisije “Hrana za dušu”. Poznat je po tome da uvek bira mirne, porodične lokacije za svoja snimanja. Očito mu je bila potrebna promena, pa je snimanje svoje nove epizode iskoristio da ode pravo u palićki zoološki vrt i upozna lavicu, Kjaru, koja je svojevrsna atrakcija.

"Ovo je pravo životinjsko carstvo", prokomentarisao je Bumber delujući kao da se ni malo ne plaši onoga što sledi.

Radmilo je dobro prošao sa svim životinjama, bengalski tigar mu je čak dao i recept za jedno specijalno jelo. Upravo pored njegovog kaveza Radmilo je našao recept koji je odlučio da sprema u emisiji.

Susreo se oči u oči sa lavom i preživeo

Hrana za dušu

 

Ovo gostoprimstvo mu je valjda i dalo sigurnost da će i sa lavicom biti sve uredu. Radmilo je sa stručnim vodičem došao do lavice. Međutim, nije očekivao da ga pored nje čeka i lav koji je čuva. Nije mu bilo svejedno. Ipak je prilična razlika između lava i domaće mačke.

Pažljivo im je prišao i krenuo da recituje čuvenu Radovićevu pesmu o lavu. Ovo se izgleda dopalo kraljevskoj lozi životinja pa su rešili da budu prijateljski najstrojeni prema njemu.

Radmilo, zadovoljan što je preživeo ovaj nesvakidašnji susret, izjavio je: "Idem što pre odavde dok me nisu zatvorili kao retku zverku.”

Susreo se oči u oči sa lavom i preživeo

Hrana za dušu

 

Ovo će svakako biti kadrovi koje će gledaoci pamtiti kada budu pogledali najnoviju epizodu njegove emisije, a Radmilu čestitamo na uspešnom preživljavanju koje možete videti OVDE, dok epizode možete pratiti sredom u 14h ekskluzivno na Balkan Tripu.

Ova emisija, kao i mnoge druge posvećene Srbiji i Balkanu emituju se u okviru telekomove mreže kablovskih kanala gde smo sigurni da ćete pronaći svašta nešto što će vam privući pažnju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading