Organizujete putovanje iz snova za dragu osobu-poklonite joj more
Promo

Ukoliko ste već prelomili da je vaš poklon putovanje, možda ne bi bilo loše, pre nego što joj saopštite da kupite jednu ukrasnu kovertu, a u nju stavite „vlasnički list“ koji ste naravno vi napisali, da je postala vlasnica mora i to ne bilo kog mora već onog na Azurnoj obali. U koverti neka se nađu i avionske karte za Nicu, kako bi mogla ili mogao da vidi na koji period će „vladati“ morem. Ovakav vid saopštavanja novosti svakako će ostati u sećanju, a vrhunac će uslediti na samom putovanju.

Bukirajte avionske karte za Azurnu obalu ranije

Nismo slučajno pomenuli avionske karte za Nicu. Ovo nije samo grad bogatih i slavnih, Nica gracioznošću odiše i zahvaljujući svom položaju u Zalivu anđela, na ušću Pajona u Sredozemno more. Ovde su veliki uticaj ostavili Britanci i Rusi, pa tako arhitektura ima i njihov duh. Bez sumnje ovo je kosmopolitski grad koji može da pruži i mnogo više od očekivanja. Kako se nalazi u zaleđu planina, ovde hladni vetrovi ne stižu, pa ćete sa dragom osobom moći da uživate u prijatnoj klimi. Nica nije samo grad za uživanje u čistom vazduhu, blistavo čistom moru i nebeskom plavetnilu. Istorija grada je vrlo bogata, a samim tim što su njome hodili kao stanovnici Hemingvej, Matis i Pikaso, a redovno je posećivali glumci Alen Delon, Brižit Bardo, Ričard Barton, Grejs Keli, učiniće da se i vi osećate glamurozno. Zato je možda pravo vreme da već sada bukirate avionske karte. Ranijom rezervacijom, ostvarujete popust, pa biste mogli jeftinije da prođete. U svakom slučaju ako već imate ideju koji bi to datum mogao da bude, ne oklevajte.

Nica i nakit najbolje sijaju zajedno

Putovanje samo po sebi je vrlo lep poklon, koji bez sumnje, retko koga može ostaviti ravnodušnim. Ali, ako želite da idete korak dalje i kompletirate čitav ugođaj, romantično putovanje u Nicu može biti i lep povod da dragu osobu darujete komadom nakita. Za one koji planiraju veridbu, nesumnjivo je da će taj nakit biti prsten, koji možete da poklonite u toku romanitčne večere ili dok šetate obalom mora. Ukoliko vam se to čini kao veliki kliše, onda možda možete na drugi način da osmislite kako ćete iznenaditi dragu osobu. Oni koji su već u braku ili su vereni, mogli bi da razmišljaju o oglici ili minđušama kao upečatljivom komadu nakita. Bez obzira za šta se opredelite, dosta važnije od samog komada jeste ono što ćete reći i način na koji ćete poklon uručiti. Najvažnije je da dobro poznajete ukus svog partnera i da odaberete komad za koji ste sigurni da će mu se svideti. Ne zaboravite na zajedničke fotografije, jer kažu da nakit još jače sija u gradu luskuza. Neka ogrlica ili minđuše ostanu lepa uspomena na magično putovanje koje ste organizovali, svaki put kada ga vaša lepša polovina ponovo stavi. Osim što će ovaj događaj ostati oboma u sećanju, biće i lepa anegdota koju ćete prepričavati vašim prijateljima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lana

25.02.2022 18:00

Što se mene tiče, i nakit i more uvek su dobre opcije, i ne moraju da idu zajedno. Može i more bez nakita, i ako mogu da biram, more uvek ima prednost. Samo što svaki put kad se vratimo s mora, poželim da pozovem medjunarodne selidbe pro move i da se zauvek vratimo tamo. Nekako mi fali, to Panonsko, koje me je čekalo, pa presušilo, što reče Balašević.