Da li ćete slomiti srce svom partneru? Uradite brzi test i saznajte kolike su šanse da ćete ga prevariti
Foto: Shutterstock

Ova optička iluzija dizajnirana je da vam pomogne da brzo shvatite kolika je verovatnoća da ćete varati u vezi. Pogledajte sliku ispod i obratite pažnju na ono što vam je prvo zapalo za oko.

Ptice

Ako ste prvo uočili ptice, vi ste vrsta osobe koja planira da uvek bude verna - i bićete, osim ako ne osetite da je sudbina umešala prste. Volite romantične drame, verujete u sudbinu i predodređenost i ako sretnete pravu osobu kada ste sa nekim drugim, možda nećete moći da odolite.

Ne možemo vam reći da sudbina nije stvarna, ali možemo vam reći da prevara uvek ostavlja nekoga povređenim.

Drvo

Ako ste prvo videli drveće, vi ste vrsta osobe koja nikada, nikada, NIKADA neće prevariti... A to nije uvek sjajno. Skloni ste tome da ignorišete svoje prave emocije. Ostajete pri odlukama koje ste doneli, iako to nekad može biti izazvano tvrdoglavošću i destruktivno.

Ostati u nesrećnoj vezi nije pametan izbor. Ne plašite se da se prepustite, neka vas vode vaša prava osećanja.

Kolibe

Ako ste prvo videli kolibe, vi ste osoba koja redovno vara. Nikada to nije nešto što planirate i iskreno - kada bi nešto u vezi bilo po vašem, ne biste osećali potrebu za varanjem. Problem je u tome što ne delite svoje iskrene misli sa partnerom, pa on toga nije ni svesan.

Ne možete ući u vezu sa skrivenim namerama i očekivati da ona napreduje. Sledeći put razgovarajte sa svojim budućim partnerom o svojim potrebama pre nego što ozvaničite vezu.

Slon

Ako ste prvi videli slona, vi ste osoba koja je jednom prevarila i nikada to više neće učiniti. Iskusni ste u vezama, pa čak i ako niste uhvaćeni u varanju (a znate da je to realna mogućnost), razumete štetu koju varanje može da izazove u bilo kojoj vezi.

Varanje nije put kojim ste želeli da idete. Podelite to iskustvo sa drugima, možda će nešto naučiti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading