"MINI KHABIB" SPREMAN DA PREUZME UFC Bloger potpisao višegodišnji ugovor sa Dejnom Vajtom vredan 9 milijardi dolara
Foto: Printscreen/instagram

Ruski bloger i interent senzacija Hasbula Magomedov (19) potpisao je petogodišnji ugovor s UFC-om! Kada se pojavio Mini Habib, svi smo ga gledali na TikTok-u, a potom na Instagramu i ostalim mrežama. Fotografije sa njegovim likom mogu da se vide svuda. Njegova popularnost je toliko velika da se njegovi pratioci broje u milionima.

Naime, Hasbula je godinama redovan gost na UFC spektaklima. Međutim, on se neće boriti, već će sada imati posebna zadatak. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim događajima i nastupima između borbi. A to će mudoneti veću zaradu od mnogih slavnih boraca.

 

 

- Hasbula je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om. Zasad su u planu odlasci na evente i medijske aktivnosti - napisao je Igor Lazorin, novinar koji prati isključivo borilačke sportove, a uz to je potvrdio da će Magomedov zarađivati ogroman novac.

Iako smešni klipovi Hasbula uspevaju da nasmeju milione ljudi, njegovu životnu priču malo ko zna...

Ovaj devetnaestogodišnjak rođen je sa genetskim poremećajem zbog kojeg ima dečje karakteristike poput pištavog glasa i niskog rasta. Visok je 1.3 metara i kažu da je težak svega 16 kilograma. Često ga porede sa petogodišnjakom.

Rođen je u Mahačkalu, grad u Rusiji, u kojem živi oko 600 hiljada ljudi. U tom gradu rođen je i bivši UFC prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomed po kojem je i dobio nadimak Mini Habib. Neretko objavljuje videe kako upravo on nadjača ovog sportistu.

 

 

Jednom prilikom je istakao da je bloger postao uz čiste zabave i da nije mogao ni da zamisli da će postati planetarno popularan u rekordno kratkom roku.

– Nisam zainteresovan da se ovim bavim duže vreme. Voleo bih da upišem teologiju i da to bude moj životni poziv. Vidim da ljude zabavlja sadržaj koji objavljujem, pa ću sigurno još neko vreme da snimam, ali mi to nije životni cilj – zaključio je Mini Habib.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading