PRESELA IM NOVA GODINA Žena mužu spalila  20.000 evra, kad je video plamen, pao u nesvest
Shutterstock/ Gorb Andrii

Novogodišnji praznici su sve bliže. Željni lepe i pozitivne atmosfere, lepog druženja, poklona radosti, svi se nekako najlepše osećaju u društvu najbližih.

Međutim, uvek kao i u svemu postoje izuzeci. Jednoj porodici, Nova 2023. godina koja samo što nije došla, već je presela.

Kako prenosi italijanske novine "Il Messaggero", jedan neobičan slučaj desio se u Rimu, kada je muž po imenu Mario odlučio da bez toga da obavesti svoju suprugu, sakrije novac u obliku obaveznica, i to u iznosu od 20.000 evra, ni manje, ni više nego u kaminu. Smatrao je da je to najsigurnije mesto koje potencijalnim lopovima ne bi palo na pamet da pretražuju. Međutim, jednu stvar nije predvideo, a to je da će njegova supruga da upali kamin.

"Moja žena nije znala da sam ih tamo sakrio. Svake godine, pre paljenja vatre, premeštam novac. Sada, kada sam vidio plamen, hteo sam da se onesvestim", rekao je Mario, a prenose italijanski mediji.

Kako navodi, nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana s obzirom na to da su temperature u Rimu u ovo doba godine iznad proseka. Ipak, supruga je odlučila da nešto ranije napravi božićnu i novogodišnju atmosferu te je upalila kamin, a kada joj je muž rekao šta je bilo u kaminu, već je bilo kasno. Ušteđevina se već uveliko pretvorila u pepeo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading