ŠOKANTNA PREDVIĐANJA ZA 2023. GODINU Čuveni vidovnjak proriče pojavu leka za rak, KRAJ RATA i podelu Ukrajine, a evo šta čeka Putina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ova predviđanja je za FrogNevs izneo vidoviti Božidar Karađov, rođen 1982. godine u Varni. Otac je troje dece. Ima dva viša obrazovanja. On je jedini Bugarin uvršten u elitnu rang listu najpoznatijih proroka sveta.

On uvek zna rezultate izbora. On je prvi video strašnu vatru u vozu na pruzi Sofija-Kardam. Početkom 2015. godine, u jednom televizijskom intervjuu, jedini je tačno predvideo tragediju pada aviona iznad francuskih Alpa i mnogih drugih. itd.

Da li čovečanstvu prete novi talasi epidemija i bolesti koje do sada nismo poznavali?

Ne postoji opasnost od epidemijskih bolesti koje prete svetu u narednih sedam godina. Korona virus neće nestati, samo će se pretvoriti u običan grip. 

Dokle će ići razvoj veštačke inteligencije?

Stvoriće se dve vrste lekova koji će lečiti rak i to će se desiti zahvaljujući razvoju tehnologije u medicini. Oni će lečiti retke autoimune bolesti koje će dovesti do raka.

Sa druge strane ovog pitanja tehnološkog razvoja, nećemo imati leteće automobile. Što se tiče robota i veštačke inteligencije, tu smo dostigli vrhunac, a sledeća faza je razvoj veštačke inteligencije. Govorimo o takvom nivou veštačke inteligencije da može sama da donosi odluke. Do sredine sledeće godine takav prototip će nam biti predstavljen. Neće li čovečanstvo na neki način biti ugroženo ovom visoko razvijenom veštačkom inteligencijom? Da, biće pretnja, ali neće ubiti čovečanstvo!

Hoće li biti ključnih otkrića za čovečanstvo u istraživanju svemira?


U roku od tri godine ljudska noga će kročiti na Mesec. Takođe ćemo dobiti informacije o vanzemaljskom obliku života. Izvan našeg univerzuma, postoji mnogo, mnogo drugih univerzuma u ​​kojima postoje oblici vanzemaljske civilizacije koji su daleko superiorniji od nas. 
 

Šta će biti sa ratom u Ukrajini? Hoće li dugo očekivani mir doći ovako?

Ove godine rat se završava, ali hladni rat ostaje, trajaće još najmanje dve godine. Krim će ostati ruski region, odrediće se određeni region u kome će se odvijati vojne operacije, ali za ljude, generalno govoreći, biće mir.
Putinov režim odlazi na neočekivan način, u Rusiji će biti mnogo nereda i građanske neposlušnosti.
Hladni rat, sa svim njegovim ekonomskim posledicama, trajaće oko tri godine, a najveći gubitnik svega ovoga je Evropa. Najprofitabilnije će biti SAD i Kina. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading