JAVNO SE ODREKAO DECE Otac na banderama izlepio plakate uznemirujućeg sadržaja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/jumedia

Na plakatima je lik mlađeg muškarca, sa punim imenima i prezimenom njegove dece, datumima i mestima rođenja.

"Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine u Leskovcu, odričem se sina V. J. rođenog 2013. godine i kćerke. N.J, rođena 2017. godine".

Ovom prilikom želim da izjavljujem da ne želim da snosim nikakve posledice za gore navedene osobe zbog nemara njihove majke i same dece, sa kojima sam proživeo golgotu – navodi se na plakatu.
Ono što u svemu ovome najviše čudi je to je da je ovaj čovek na svim plakatima otkrio identitet svoje maloletne dece, datume rođenja ali i ulicu i broj gde oni žive, čime je napravio delo koje podleže krivičnom zakoniku.

Supruga ovog Vlasotinčanina živi sa njegovom majkom i decom

U Centru za socijalni rad u Vlasotincu Jugmedii je rečeno da su i oni zapanjeni onim što je učinio Marko Janković i da će najverovatnije nešto preduzeti tim povodom.

„Ono što znamo jeste da su njegova majka, suprug i deca jedno vreme bili u Sigurnoj kući zbog nasilja u porodici“, kažu u ovom centru za Jugmediju.rs.

U ovoj ustanovi takođe naglašavaju da je u toku brakorazvodna parnica i da je otac (Marko Janković) dao izjavu da se slaže da deca budu kod majke, te da je ovakav njegov postupak neobjašnjiv.

Prema takođe dostupnim informacijama, majka dece je slučaj prijavila policiji, pa se očekuje reakcija i tužilaštva u smislu kvalifikovanja dela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading